Zuzana Bubílková: Ze Slovenska mě vyštvali jako zrádkyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuzana Bubílková: Ze Slovenska mě vyštvali jako zrádkyni!

Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková (Aha!: Dalibor PUCHTA)

Moderátorku Zuzanu Bubílkovou (61) mají čeští diváci v oblibě díky satirickým politickým pořadům, v nichž prokázala svůj smysl pro humor. Na Slovensku je ovšem nenáviděnou osobou.

Zuzana Bubílková je sice narozena na Moravě, ale podstatnou část života prožila na Slovensku, což se projevilo na jejím přízvuku. Naši východní sousedé ji ale mezi sebe nikdy nepřijali.

„Pracovala jsem na Slovensku v rozhlase, později i v televizi. V době před rozdělením země jsem ale najednou začala být publikem nenáviděná, že nejsem pořádná Slovenka,“ zavzpomínala Bubílková na nepříjemné časy v TV magazínu Blesku.

„Vycházely palcové titulky, že jsem zrádkyně. Takže mi doporučili, abych dala výpověď,“ dodala moderátorka, která našla v Česku útočiště a stala se kolegyní Miloslava Šimka. V současné době působí jako dramaturgyně Nedělní partie na Primě.



Přečtěte si
valysdr
6. 7. 2013 • 19:59

Viete, keby si robila zo Slovákov ***, to by sme brali. Ale ona nás v relácii "CO týden dal" urážala, hanobila zrádzala a zapredala. A to sa jej odpustiť nedá. To čo robí u Vás je iba slabý odvar z toho ako hanobila Slovákov. U nás na Slovensku si Andráši a Václavová v relácii "Nikto nie je dokonalý" robia zo Slovákov srandu, niekedy ich predstavujú ako úplných blbcov. Ale je to zábavná relácia, tak nech sa páči. Ale Bubílková urážala Slovensko pri politických debatách s tým, že sa hanbí, že bola na slovensku a že sa nepovažuje za Slovenku. Správne píšeš, že by ju mali vykopať z Čiech. Ale to by odišla do cudziny a živila by sa tým, že by kydala nielen na Slovensko ale aj na Čechy. Asi by neplatilo "Čechy krásne, Čechy mé".

kata29
6. 7. 2013 • 12:09

Táto vrcholne nesympatická babizňa získala na Slovensku kopec mínusových bodov pri jej účinkovaní v politickej diskusnej relácii kde zastupovala "slovenskú" a Ota Černý českú časť divákov. Pripomienkou na tieto jej úbohé a urážlivé vystúpenia človeku mierne poskočí krvný tlak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.