Gondíci rozhádaní kvůli Langmajerovi: Zašli si to vyříkat na pivo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gondíci rozhádaní kvůli Langmajerovi: Zašli si to vyříkat na pivo!

Dalibor a Adéla zase rozdávali úsměvy na všechny strany.
Dalibor a Adéla zase rozdávali úsměvy na všechny strany. (pro Aha! - Velkopopovický Kozel)

Dalibor (43) a Adéla (39) Gondíkovi, nerozlučná televizní a sourozenecká dvojice, se znovu objevili spolu. V minulých týdnech přitom tento zkušený tandem rozdělila prudká hádka kvůli tomu, že Dalibor měl partnera své sestry Jiřího Langmajera (47) označit jako „nevhodného“.

Vše začalo tím, že s Daliborem vyšel v jednom společenském týdeníku rozhovor, ve kterém se probíral vztah jeho sestry Adély s Jiřím Lagmajerem. A moderátor v něm prohlásil, že by si představoval pro svou sestřičku lepšího partnera, než je Jiří, který má pověst sukničkáře. A oheň byl na střeše!

Nebylo nic platné, že Dalibor záhy popřel, že by jakýkoliv rozhovor poskytl. Adéla se naštvala a dobré vztahy sourozenecké dvojice byly notně pochroumané. Dokonce prý spolu nějaký čas nekomunikovali. Teď už to ale vypadá, že je vše v nejlepším pořádku. Nedávno se totiž objevili na slavnostech známého pivovaru z Velkých Popovic a rozhodně to nevypadalo, že by mezi nimi ještě nějaké neshody panovaly. Skvěle se bavili, popíjeli pivo a den si užívali i jejich potomci – Daliborův syn Theodor a dcera Adély Nella.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.