Svobodová a Bendová vybírají dětem smrtící mazlíčky: Had nebo tarantule! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svobodová a Bendová vybírají dětem smrtící mazlíčky: Had nebo tarantule!

Alice Bendová a její dcera Alička (3) si v zoo půjčily sýce, který se jmenoval Hugo Boss. Podělal jí ruku a ona řekla: „Aspoň je to značkový.“
Alice Bendová a její dcera Alička (3) si v zoo půjčily sýce, který se jmenoval Hugo Boss. Podělal jí ruku a ona řekla: „Aspoň je to značkový.“ (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Hysterický křik! Tak při pohledu na hada nebo pavouka Alice Bendová (39) ani Vendula Svobodová (41) nereagují. Když chce jejich dítě nebezpečné zvíře, jdou do toho!

Není matka jako matka! Zatímco jedna se o své dítě bojí a nedovolí mu ani křečka, protože by mohl způsobit alergii, Alice a Vendula nemají strach z ničeho. „Vašíkovi jsem už sháněla tarantuli, ale pak mi to maminka rozmluvila.

My máme totiž spidermanské období. Tak jsem zatím Vašíkovi pořídila alespoň pavoučí farmičku, kde jsou sekáči a jiný druhy domácích pavouků,“ prozradila herečka na akci pro pomoc zvířatům v Lesní ZOO Malá Chuchle, kde byla i Vendula Svobodová, která je také extrémní matka. „Kuba chtěl hada korálovku, nakonec z toho ale byly dvě agamy,“ řekla Aha! Svobodová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.