Markéta Hrubešová: Vyhazují mě z restaurací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Markéta Hrubešová: Vyhazují mě z restaurací!

Markéta Hrubešová se v restauracích moc dlouho neohřeje.
Markéta Hrubešová se v restauracích moc dlouho neohřeje. (TV Prima)

Herečka Markéta Hrubešová (41) září nejen před televizními kamerami, ale je i zdatná kuchařka. Svého času měla i vlastní kuchařskou show v televizi a od té doby se jí někteří majitelé restaurací dokonce bojí pustit k sobě na jídlo.

„Byla jsem na festivalu ve Zlíně a chtěla jsem se najíst ve skvělé restauraci. Jak jsem ale vkročila dovnitř, servírka mi vyděšeně oznámila, že se mě bojí! Ptala jsem se, co se děje, že se jenom chceme najíst. A ona mi řekla, že nechce, abych tam všechno zkritizovala,“ postěžovala si herečka na stránkách Style.iprima.cz

A kuchařskou vášeň po ní zdědila i dcerka Christel (7).  „Často děláme večeře spolu,“ prozradila Hrubešová. Malá gurmánka navíc ráda chodí do restaurací, kde si objednává zásadně zdravá a dobrá jídla. A zdravé jídlo je také klíčem k hereččině udržované postavě. „Jsem živým důkazem, že žena může být štíhlá, aniž by umírala hlady. Jediné tajemství mé postavy je fakt, že vařím zdravě,“ chlubí se herečka, která si roky udržuje mladistvý vzhled.



Přečtěte si
jity
23. 6. 2013 • 10:23

Viděla jsem Markétu ve VIP vaření a málem se mi tam zprotivila. Projevila se tam jako závistivá mrcha, která neustále útočila na Kateřinu Brožovou a ta náhodou to přecházela s grácií. Bylo zřejmě, že ji závidí úspěch a to, že je více obsazovaná, je tam mezi těmi našimi slavnými asi pěkná rivalita.

honzina
20. 6. 2013 • 14:40

taky si to myslím, protože jsem jí viděla jednou "vařit" - no hrůza, neumí vzít do ruky nůž, drží to jak prase kost, ovšem sebevědomí jí nechybí.

jecmen44
20. 6. 2013 • 11:10

Jen jestli se slečna servírka spíše nebála, že jí tahle rádoby gurmánka náhodou nepřišla vnucovat nádobí od Tescomy.

karamela1
20. 6. 2013 • 09:13

Co jiného jí taky zbývá, jako o herečku o ni nestojí, jako modelka je dáávno za zenitem, inteligence moc nepobrala, tak se snaží pasovat do role Pohlreicha v sukních, i když na to vůbec nemá Raději by měla své ambice uplatnit při výchově dcerunky Christel, aby z ní jdnou nevyrostla stejná kreatura ( duševní) jako z maminky,rozmazlenějšího a nepříjemnějšího parchanta aby jeden pohledal

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.