Dědictví II je v ohrožení: Natáčení kolabuje kvůli alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dědictví II je v ohrožení: Natáčení kolabuje kvůli alkoholu!

Bolek Polívka a Arnošt Goldflam v Dědictví II
Bolek Polívka a Arnošt Goldflam v Dědictví II (Dědictví II/Petr Machan)

Vznik pokračování kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutentag nebyl snadný. Bolek Polívka (63) na něj čekal přes 20 let a ani teď není jisté, zda se film v příštím roce objeví v kinech.

Natáčení nového Dědictví neprobíhá podle stanoveného plánu a na vině je alkohol. Problém s ním ovšem překvapivě nemá Bolek Polívka, ale režisér Robert Sedláček, kvůli němuž se filmování proměnilo doslova v peklo.

„Vždycky večer po natáčení si Sedláček dal pár skleniček, sedl do auta a jezdil po okolí. Nikdo nevěděl, kde je. A ráno se pak několikrát hledal. Když se objevil, měl kocovinu, a byl na lidi ze štábu hnusný,“ prozradil magazínu Sedmička zdroj z natáčení.

Z chování režiséra, který má na kontě filmy Pravidla lži, či Muži v říji, má obavy celý štáb čelící jeho nevyzpytatelnému chování. Sedláček údajně nečekaně mění plány a nechává herce zbytečně čekat, zatímco se věnuje nepodstatným věcem.

Problémy za kamerou připouští dokonce i PR manažer filmu Dědictví II Petr Zenkl: „Pan režisér Sedláček na place problémy s alkoholem nemá. Když se natáčí, je na herce sice nepříjemný, ale myslím, že není opilý. Po natáčení zůstává na hotelu, a to už nemůžu zaručit, že se tam neopije. Osobně jsem ho několikrát zažil v náladě…“



Přečtěte si
mirkazam
16. 6. 2013 • 17:38

Tak jak je vidět vožungři se hledali,až se našli...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.