Štěpánka Duchková přiznala závislost na vínu! Jásá, že ho teď zlevní… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Štěpánka Duchková přiznala závislost na vínu! Jásá, že ho teď zlevní…

Štěpánka Duchková se svými dvojčaty.
Štěpánka Duchková se svými dvojčaty. (Pro Aha! - Podravka, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka a maminka dvojčat Adámka a Honzíka Štěpánka Duchková (40) miluje Chorvatsko. Neláká ji však jen krásně čisté moře a vynikající kuchyně, ale hlavně víno, jak nedávno přiznala.

Štěpánka se nemůže dočkat, až už se Chorvatsko stane členem EU, což bude už za pár dnů, konkrétně 1. července letošního roku. A důvod? Zlevní víno! „Já jsem si zjišťovala, co všechno nám vstup Chorvatska do EU přinese. Nejvíce mě potěšilo, že se sníží ceny vína. To chorvatské si totiž nedokážu odepřít,“ usmívala se Štěpánka.

Chorvatsko má v oblibě také Lucie Křížková, která tráví prázdninové měsíce na pobřeží slunného Chorvatska. Se svým manželem, profesionálním jachtařem Davidem Křížkem, si snad ani jinou dovolenou nedovedou představit. Letos však cestu k Jadranu musí oželet. „Letos do Chorvatska ještě nepojedeme. Davídek je na loď ještě moc malý, ale příští rok to už zkusíme. S manželem se nám po tom už stýská,“ dodala krásná maminka, která přišla společně s ostatními vyjádřit svou podporu ke vstupu Chorvatska do Evropské Unie.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.