Kuchař Emanuele Ridi: Proč mu manželka vpálila, že je arogantní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kuchař Emanuele Ridi: Proč mu manželka vpálila, že je arogantní?

Emanuele Ridi s rodinou.
Emanuele Ridi s rodinou. (Aha! - Martin Hykl)

Italský kuchař Emanuele Ridi (39) se narodil na Elbě, ale pak propadl Česku a kráse českých ženu. Jednu z nich – Janu, si nakonec vzal za ženu. Jenže začátky nebyly vůbec snadné.

Ridi říká, že to nejspíš byla láska na první pohled. Dlouho se s Janou náhodou potkávali a pokukovali po sobě. Jenže ani jeden z nich se neměl k prvnímu roku. Nakonec Ital sebral odvahu a vyrazil se dvořit. Jenže narazil. „Když jsem se k ní jednou přiblížil, řekla mi, že jsem arogantní. A tím mě dostala,“ řekl Emanuele časopisu šťáva.

Ridi pochopitelně tvrdí, že arogantní není, ale tehdy ho to z úst jeho budoucí ženy tak zaskočilo, že se rozhodl, že tu ženu musí mít. A stalo se! Emanuele a Jana působí už 16 let jako harmonický pár, podnikají spolu a mají syna Giacoma. Přestože je Ridi v Česku už dohromady 20 let, tedy více než polovinu svého života, v jeho hrudi stále tluče jižanské srdce. Tady je malý důkaz: Rok 2006 je podle Ridiho nejšťastnějším v jeho životě nejen proto, že se mu narodil syn, ale protože Itálie ve finále světového šampionátu ve fotbale porazila Francii.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.