Milenec Bartošové musel ustoupit: Rychtář splatil dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milenec Bartošové musel ustoupit: Rychtář splatil dluhy!

Josef Rychtář s exekutory nic nesvedl. Zaplatit musel.
Josef Rychtář s exekutory nic nesvedl. Zaplatit musel. (Pavel Machan, Roman Souček - Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Partner Ivety Bartošové (47) má oplétačky nejen s policií. Na Josefa Rychtáře (55) byla uvalena exekuce kvůli tomu, že nezaplatil náklady rozvodového řízení. Jeho tvrdé pěsti a ostrá slova mu v tomto případě nebyly nic platné, sklopil uši a poslušně zaplatil všechno, co měl.

Rychtář předtím poslal jen část peněz. Zapomněl na exekutorské náklady a kvůli tomu čelil obstavení bankovních účtů. „Z Centrální evidence exekucí vyplývá, že Josef Rychtář čelí jednomu řízení. Tento týden však uhradil zbytek dlužné částky, a exekuce tedy bude ukončena,“ řekla Nedělnímu Aha! mluvčí exekutorské komory Petra Báčová.

O exekuci rozhodl soud, a to na základě neuhrazení nákladů soudního řízení rozvodového stání s jeho bývalou manželkou Darinou Novou (54), kvůli které byl před několika týdny odsouzen za její napadení. Dostal podmínku s ročním odkladem a peněžitý trest, které musí své bývalé zaplatit.

Autor:  tuš

Přečtěte si
honzadv
10. 6. 2013 • 10:20

Jenže až usedne za katr, fetka do měsíce zajde,

honzadv
10. 6. 2013 • 10:20

honzadv
10. 6. 2013 • 10:20

Přesně. Navíc - to, že rychtář vedle notorky a feťačky-hysterky a lenivé ludry sešel tak, že vypadá na 80, je jedna věc, to je jeho problém. Ale jeho chování je věc druhá, která vadí všem, ten primitiv a debil patří do basy. Kéž by toho využil třeba macura, vyprovokoval by ho, a dědek by mazal za katr. Jenže až ho zavřou (což se stane stejně, dřív nebo později), tak dorota shinje ve špíně a zajde hlady. Kdo ji bude krmit, koupat, nosit? Macura má jinou, ten už tu bezzubou mastnou šmudlu nechce. A nikdo jiný taky už asi ne, kdo taky by chtěl takovou prasnici lenivou a ufňukanou? S tou vydrží jen agresor rychtář, protože ji vždykcy zmlátí hubu, ale ona musí mlčet, aby se staral 24 hodin denně, jak ona požaduje. A navíc - ona je ta vypitá, že už jen blekotá a mekotá, ani neví, co se s ní děje, ani mluvit už neumí - stejně by těžko vyložila, co se stalo, je odepsaná a brzy bude konec - to viídme všichni. Dokud bude s tím magorem, tak není šance.

lillyli
10. 6. 2013 • 07:39

A to, že je někdo šedivý znamená, že klesl stejně jako Rychtář?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.