Nová SuperStar Křováková: Upadne v zapomnění stejně jako její předchůdci? HLASUJTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nová SuperStar Křováková: Upadne v zapomnění stejně jako její předchůdci? HLASUJTE!

Kampak to asi Sabina dopracuje? Většina SuperStaristů skončila jako křoví v muzikálech.
Kampak to asi Sabina dopracuje? Většina SuperStaristů skončila jako křoví v muzikálech. (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Od roku 2004, kdy se na obrazovkách Novy objevila první řada show hledající talenty z řad lidu, zájem diváků zlehka klesá. Sledovanost nezachránilo ani spojení dvou zemí, Česka a Slovenska. Ukazatel hovoří jasně, zatímco u první řady se pohybovala hranice sledovanosti kolem tří milionů diváků, dnes je to slabých 900 tisíc. Jak je vidět, tenhle formát už je asi okoukaný. Takže přesycenost? Nebo se vyčerpaly osobnosti? Podívejme se retrospektivně, jak probíhaly předchozí řady SuperStar. Jak vlastně soutěž »pomohla« samotným vítězům? Zjišťovali jsme, jak si v současné době vedou, kolik mají vystoupení a jaké částky si za ně účtují…

PRVNÍ ŘADA: Rok: 2004

Vítěz: Aneta Langerová

Porotci: Ondřej Hejma (předseda), Gábina Osvaldová, Ondřej Soukup, Milan Herman (šéf hudebního vydavatelství BMG).

Moderátoři: Laďka Něrgešová, Ondřej Brzobohatý.

Jak si vede dnes Aneta Langerová?

Jako jediná ze všech řad SuperStar si stále drží vysokou popularitu. Není už to samozřejmě tak, že by vyprodávala sportovní haly jako bezprostředně po svém vítězství v soutěži, laťku ale stále drží vysoko. Hity, které nazpívala jako Voda živá, Hříšná těla, křídla motýli se dodnes hrají v rádiích. Vystupuje v průměru šestkrát do měsíce.

Cena za vystoupení: s houslistkou a kytaristou 100 000 Kč.

Další individuality: Šárka Vaňková, Martina Balogová, Sámer Issa, Tomáš Savka, Petr Poláček, Julián Záhorovský, Standa Dolínek.

Co nebavilo: Porotce Milan Herman. Nikdo ho moc neznal, jeho drsné komentáře a kritiku diváci nebrali.

Co bylo super: Jednalo se o nový pořad, který tady nikdy předtím nebyl. Zájem lidí byl obrovský. Téměř celý národ soutěž hltal.

Největší drby: Šárka Vaňková během soutěže vystřídala v posteli kromě homosexuála Standy Dolínka snad všechny své kolegy. Sámera Issu dokonce připravila o panictví. Aneta Langerová se zase zřejmě naposledy zamilovala do muže, a sice do Juliána Záhorovského. Jeho však místo Anety víc zajímaly fanynky, a tak jejich vztah brzy skončil.

Anketa

Kdo z vítězů SuperStar je podle vás nejméně vidět?
Celkem 1074 hlasujících

DRUHÁ ŘADA: Rok: 2005

Vítěz: Vlasta Horváth

Porotci: Michal Horáček (předseda), Gábina Osvaldová, Ondřej Soukup, Eduard Klezla

Moderátoři: Laďka Něrgešová, Petr Holík.

Jak si vede dnes Vlasta Horváth?

Měl velké cíle, smělé plány, ambice, které se mu nepodařilo naplnit. Jako vítěz měl možnost natočit cedéčko, o kterém se ale ani nevědělo. Žádná jeho píseň se nestala hitem, ubylo televizních pořadů, kde se předtím objevoval a nebýt muzikálů, v nichž se úspěšně chytil, těžko by se hudbou uživil. Na léto má nasmlouvané pouze tři koncerty, z toho se navíc jedná většinou o charitu.

Cena za vystoupení: 25 000 Kč.

Další individuality: Ali Amiri, Michal Hudček, Michael Foret, vesměs muzikálové křoví.

Co nebavilo: Moderátor Petr Holík. Vsadit na neznámého konferenciéra se produkci nevyplatilo. Měl být kvalitní náhradou za Ondřeje Brzobohatého, ale očekávání nenaplnil.

Co bylo super: Porotce Michal Horáček. Jeho komentáře a poznámky k soutěžícím byly naprosto trefné, přesné a vtipné. Navíc jako jeden z mála dokázal i pochválit.

Největší drby: Stříbrný finalista Petr Bende se zaláskoval do bronzové Gáby Al Dhábby. Oba sice vztah zapírali, ale hned po skončení soutěže spolu začali bydlet. Rozchod následoval po půl roce. Krátký románek prožil i hezounek Filip Jankovič s Michaelou Noskovou. Jankovič se poté přeorientoval na muže…

TŘETÍ ŘADA Rok: 2006

Vítěz: Zbyněk Drda

Porotci: Ondřej Hejma, Ilona Csáková, Eduard Klezla.

Moderátor: Leoš Mareš.

Jak si vede dnes Zbyněk Drda?

Drda dopadl asi nejhůř, ze všech vítězů. Nebýt fotbalové týmu Arabela tým, který je složený ze známých tváří českého showbyznysu, nebylo by o něm vidu ani slechu. Na léto se objeví pouze na akcích tohoto »mančaftu«, kde si pokaždé zazpívá jednu až dvě písničky na halfplayback. Jinak nic. Zkoušel sice postavit kapelu a koncertovat, ale o to mezi lidmi ani pořadateli nebyl zájem. Akce navštěvovala jen hrstka lidí.

Cena za vystoupení: 20 000 Kč.

Další individuality: David Spilka, Leona Černá, Martin Ševčík, Bára Zemanová, máte dojem, že je ještě dnes znáte?

Co nebavilo: Třetí řada až na pár drobností nic nového nenabídla a stávala se nudnou

Co bylo super: Moderátor Leoš Mareš. Přinesl do soutěže velké oživení. Jeho vtipné postřehy fungovaly.

Největší drby: Vítěz Zbyněk Drda byl po uši zamilovaný do finalistky Soni Pavelkové. Chodili spolu ještě rok a půl po soutěži. Ošátkovaný rocker David Spilka se zase zakoukal do kolegyně Terezy Najdekrové. Začali spolu i bydlet. Lásku až za hrob si slibovala i Bára Zemanová s Romanem Lasotou. Vydrželo jim to chvíli, respektive do Lasotovo prvního koncertu, kde sbalil jednu z fanynek.

Anketa

Upadne Sabina Křováková v zapomnění?
Celkem 1006 hlasujících

Česko Slovenská SuperStar, I. ŘADA: Rok: 2009

Vítěz: Martin Chodúr

Porotci: Dara Rolins, Pavol Habera, Marta Jandová, Ondřej Hejma.

Moderátoři: Leoš Mareš, Adela Banášová.

Jak si vede dnes Martin Chodúr?

Český Tom Jones, měl velké oči. Hned po soutěži si za svoje koncerty účtoval částky srovnatelné s Karlem Gottem. A to se mu nevyplatilo. Postupem času začalo akcí ubývat a dnes je rád v podstatě za každý »kšeft«. Na léto má v diáři sedm akcí, z nichž je většina v jeho bydlišti v Ostravě a ještě k tomu se jedná většinou o charity. Jednou se objeví i v televizi v pořadu Zlatá hokejka.

Cena za vystoupení: 50 000 Kč.

Další individuality: Miro Šmajda, Dominika Stará, Jan Bendig, Monika Bagárová, Denis Lacho, Leona Šenková, Ben Cristovao, Markéta Konvičková.

Co nebavilo: Nudná porota.

Co bylo super: Poprvé po rozdělení republiky se spojily české a slovenské televize. Souboj národů měl grády.

Největší drby: Přestože se o Benovi Cristovaovi tradovalo, že je gay, dal se dohromady s Monikou Bagárovou. Stříbrný finalista Miro Šmajda si zase začal románek s Markétou Konvičkovou. Bohužel, velká vzdálenost a odloučení zapříčinily, že se pár měsíců po skončení soutěže rozešli. Zůstali ale alespoň přáteli. Provalilo se, že je příbuzný slavného fotbalisty Pavla Nedvěda.

Česko Slovenská SuperStar, II. ŘADA: Rok: 2011

Vítěz: Lukáš Adamec

Porotci: Pavol Habera, Rytmus, Helena Zeťová, Gábina Osvaldová.

Moderátoři: Leoš Mareš, Tina.

Jak si vede dnes Lukáš Adamec?

Přestože od soutěže uplynuly pouhé dva roky, o slovenském nadějném zpěvákovi jakoby se slehla zem. Jak se říká, sejde z očí, sejde z mysli. Z rádia není slyšet jediná jeho píseň, s kapelou Siempre, s kterou vystupoval, odehrál poslední koncert letos v lednu. Podle posledních zpráv chystá nové cedéčko. Otázkou je, kdo si ho koupí a koho jeho muzika ještě bude zajímat.

Cena za vystoupení: v přepočtu 40 000 Kč.

Další individuality: Gabriela Gunčíková (zpívala na turné s Karlem Gottem), Martin Harich, Michal Šeps.

Co nebavilo: Moderátorka Tina. Marešovi absolutně nestíhala, byla nudná, občas i trapná.

Co bylo super: Soutěžící táhli za jeden provaz. Během semifinálových kol vytvořili partu.

Největší drby: Mírně korpulentní Bětka Kolečkářová doslova zahořela láskou k uctívači marihuany Michalu Šepsovi a další ze soutěžících Martin Kurc se rozešel se svou přítelkyní a začal randit se Simonou Feckovou. Celeste Buckingham zase toužila po Martinu Harichovi, ten ale odolal a oznámil ji, že o žádný vztah nestojí. Nebyl totiž na něj ještě připravený…



Přečtěte si
Inka
19. 11. 2016 • 13:12

Nevím, kdo ty lživé a neobjektivní informace vzal, ale např. Lukáš Adamec točí, koncertuje, dokonce moderuje a s nadhledem vyhrál Tvoja tvár znie povedome !

luckabendyska
7. 6. 2013 • 23:06

já mám ze superstar nejradějí Péťu Bendeho který je výborný zpěvák i muzikant a navíc je pořád svůj a na nic si nehraje nedivim se že Péťa Bende se vykašlal na tu pi*u Al dhabbu. stejně se k sobě nehodili! Péťa Bende ma za manželku zuzku a k sobě se hodí a mají spolu dva krásné syny Péťa Bende je ze superstar nejlepší! Nenavidim Issu! Issa je namyšlený blbeček který neumí upíévat! Issa je pi**us! Issa nemá na Péťu Bendeho!

anezat
4. 6. 2013 • 10:50

honzina
4. 6. 2013 • 07:59

Nechápu, proč se v tom našem pidistátečku hledá pořád nějaký nový kvákal, sami vidíte, že to nemá smysl a jsou to pořád stejný nuly jako před tou vaší superstár, podle mě jsou to zbytečně vyhozený velký peníze, které pak někde musí chybět a mohly by se použít na daleko užitečnější věci než je tahle trapná soutěž. Hlavně porotci si odnesli balíky a za co??? Farna byla na přes drž.ku a ti dva tam jen seděli a mektali. To jsou lehce vydělaný prachy. Jděte se superstár do řiti.

honzina
4. 6. 2013 • 07:55

Asi tak nějak!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.