Zvrácené Prostřeno: Zdenka naschvál uvařila hnusné jídlo, aby nevyhrála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zvrácené Prostřeno: Zdenka naschvál uvařila hnusné jídlo, aby nevyhrála!

Prostřeno z Vysočiny (Zdenka úplně vpravo)
Prostřeno z Vysočiny (Zdenka úplně vpravo) (TV Prima)

Kulinářská televizní show Prostřeno už zažila ledacos, ale aby se soutěžící dobrovolně vzdala výhry, to pořad za celou svou historii nepamatuje. Týden z Vysočiny slibuje nejedno překvapení.

Zdenka, jejíž menu přijde na řadu ve středu, je totiž velmi pověrčivá. Řídí se heslem »Štěstí ve hře, neštěstí v lásce« a obává se, že by případným vítězstvím v soutěží ohrozila své šťastné manželství. Trojnásobná maminka by o své zázemí nerada přišla, proto se předem vzdá jakékoliv soutěživosti a jejím cílem je připravit netradiční večer, v němž nepůjde o žádné intriky.

 

Originální taktika by měla soupeře potěšit, ale z chování Zdenky jsou v rozpacích. Její čistý úmysl ji totiž nevěří a hostitelka se baví tím, jak reagují na její pokrmy. Kuřecí maso v jejím provedení dostalo doslova pekelný nádech a marocký moučník byl překvapivě slaný.



Autor:  cam

Přečtěte si
johanka
30. 5. 2013 • 17:38

Docela dobře vařím a můj manžel, když si pochutnává, tak říká: Měla bys jít do Prostřeno.... Jenomže i kdybych vařila sebelépe, nikdy bych do takové trapné soutěže nešla Někdy se na to dívám a doslova žasnu. Navíc mi vadí, jak ten pořad uvádí pan Vydra s paní Bouškovou-jejich trapné a ubohe kecy se ale do takového debilního pořadu hodí

radar666
30. 5. 2013 • 09:55

Plně se Zdeňkou souhlasím. Tady se totiž ukázalo,jak někteří soutěžící rozumí vaření. Až na Andreu ,ji věřili všechno a baštili. Zvláště paní Marta si to za ty kecy,který v každým díle má,zasloužila.Tak zapšklou a nesympatickou ženskou jsem už hodně dlouho neviděl. A za to jak bodují si to zasloužili i ostatní.

mirkazam
30. 5. 2013 • 09:37

Měli by dát babě pokutu. Jen se divím, co tam lezla.Myslím, že s tím svým menu se nemusela obávat výhry.A když je tak zamilovaná,a měla strach s výhry, tak ať sedí doma...Byl to trapas !!!!

j_cechy
30. 5. 2013 • 08:13

Stačilo(nechtěla-li vyhrát) ostatní obodovat 10 a bylo to. Takto vařit bylo na přesdržku. Nemá se tam hlásit, když nechce vyhrát a hloupě věří na nějaké pověry o štěstí ve hře, neštěstí v lásce. Naopak teď musí ten chlapíček od ní odejít - co předvedla.

winterfreshka
29. 5. 2013 • 12:13

Souhlas -a jeden podraz a špína v pořadech za druhým

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.