Bláznivé masky na maškarní? NE, TOHLE JSOU KONDOMY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bláznivé masky na maškarní? NE, TOHLE JSOU KONDOMY!

Jednatel firmy Jaroslav Richtr představuje speciální zakázku – maxi kondomy ve tvaru Sochy Svobody.
Jednatel firmy Jaroslav Richtr představuje speciální zakázku – maxi kondomy ve tvaru Sochy Svobody. (: Jaroslav Benda, Martin Pekárek, profimedia.cz, archiv)

Milování může být všelijaké, ale nikdy nesmí být nudné. Občas proto není od věci skloubit bezpečný sex s fantazií a třeba i trochou legrace. Žertovné kondomy patří v tomto směru mezi nejvyhledávanější erotické pomůcky. Možná to ani nevíte, ale přeborníky na jejich výrobu jsou právě Češi, konkrétně společnosti sídlící v Doubravě u Mnichova Hradiště.

Kondomy z Mladoboleslavska zná celý svět, kromě Antarktidy je koupíte úplně všude. Zajímá vás, po jakých kondomech svět prahne?

Holanďané chtěli vyrobit »trávu«
Nehladovější jsou po žertovných kondomech Holanďané, Němci a Poláci. A nutné říct, že požadavky mají tihle kondomoví nadšenci opravu zvláštní. „Holanďané si například před Vánoci objednali kondomy ve tvaru raket, jaké se používají při ohňostrojích. Byly bohatě malované, samé hvězdičky a barevné ozdoby. Jinak chtějí označení v několika jazycích a potrpí si na vlastní návrhy. Vyrobili jsme pro ně i velkou zakázku kondomů v podobě konopí,“ prozrazuje Jaroslav Richtr, jednatel společnosti Erco.

Číňané sháněli menší velikosti
Zákazníci z asijské velmoci vyžadují zásadně pánskou ochranu s obličeji, ať už lidskými nebo zvířecími. Kondomy, které v Doubravě pro Číňany vyráběli, musely být také o něco kratší, než je standardní velikost.

Australané si nasazují klokany, Angličané duchy
„Pro Austrálii jsme dělali speciální kolekci v podobě tamních zvířátek, Angličané zase chtěli podivné figurky v podobě duchů,“ vypráví Jaroslav Richtr.

Američany potěší Socha Svobody
Nadměrné velikosti – tzv. maxikondomy nejsou pro doubravskou výrobnu žádným problémem. V současné době je vyrábějí například v podobě Sochy Svobody nebo slona. „Některé extrémní velikosti děláme spíš jako legrácky, například jako dárky k výročí,“ upřesňuje Jaroslav Richtr. Proč zrovna Socha Svobody? Těžko říct. Možná proto, že kondomy z Mladoboleslavska míří i na ostrov Guam, kde má základnu americká základna. Třeba tamním vojákům přináší symbol Ameriky trochu domova.

Čeští homosexuálové žádali »něco pevnějšího«
Zdá se, že homosexuálové v Česku berou bezpečný sex skutečně vážně. Právě od nich totiž dostala Doubravská firma speciální objednávku na kondomy, které by byly silnější, a taky i něco snesly.

Sex podle znamení
V současné době jdou na odbyt kondomy s podobou astrologických znamení a speciální reklamní od firem, které chtějí mít na kondomech své logo. „Při normální výrobě denně vyrobíme okolo dvou tisíc kondomů, počet je ale závislý na složitosti jednotlivých typů,“ dodává Jaroslav Richtr.

Kondomy ve spreji Prý už za rok!
V budoucnosti už nebude nikdo používat klasické kondomy, tvrdí němečtí vědci. Podle nich jsou budoucností kondomy ve spreji. Ty totiž padnou každému muži, bez ohledu na velikost a tvar jeho přirození. Jak vynález funguje? Zařízení funguje jako obyčejný sprej. Muž si tedy nejprve penis pokryje souvislou vrstvou latexu, od špičky po kořen údu. Pak pomocí zařízení, které je součástí balení, latex vytvaruje přesně podle svého penisu. Doba nanášení by neměla přesáhnout pět vteřin, tvrdí vědci. Po použití se kondom jednoduše sloupne. Vynález by se měl objevit na pultech obchodů podle Němců už za rok.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.