Vážné zdravotní problémy Ornelly: Zánět ledvin, močových cest a ještě žlučníkový záchvat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážné zdravotní problémy Ornelly: Zánět ledvin, močových cest a ještě žlučníkový záchvat!

Ornella Štiková
Ornella Štiková (archiv)

Maminka malého Quentina Ornella Štiková (20) prostě musí být všude a u všeho! Brzy po porodu se rozhodla vrátit zpět do víru večírků a kvůli kariéře v modelingu, na kterou si pořád myslí, se rozhodla i co nejrychleji zhubnout. A ne příliš překvapivě to odneslo její zdraví…

Ornella si po porodu s ničím hlavu nelámala. Už během šestinedělí, kdy má každá novopečená maminka dodržovat klid, brala malého syna do barů a sama obrážela pražské putyky se snaze někde potkat otce svého dítěte Josefa Koktu (55).

To se jí podařilo a s Koktou nyní údajně žije pod jednou střechou. Teď si dala cílevědomá Ornella další úkol – zhubnout. „Něco jsem zhubla, ale pořád to není ono. Chci být ještě štíhlejší, abych se mohla zase věnovat modelingu,“ prozrazuje Štiková svoje plány na stránkách iPrima.cz  

Ale život plný večírků a diet čerstvé mamince moc neprospívá. „Minulý měsíc jsem trpěla velkými bolestmi. Měla jsem zánět ledvin, močových cest a navíc ještě žlučníkový záchvat. Už jsem ale úplně v pořádku, takže se můžu vrhnout do hubnutí,“ říká nepoučitelná Ornella. Krásná chce být také Josefa Koktu, který vypadá…jak vypadá a kvůli mladší přítelkyni se už asi ani měnit nebude.



Přečtěte si
eremita
25. 5. 2013 • 00:14

Nebýt skandálu s ženatým starým mužem, otcem malého dítěte (dospěláci z prvního manželství se nepočítají), o této ambiciozní slečně s úděsným chrupem by ani pes neštěkl. Na kterých přehlídkových molech a kdy se vznášelo její kypré tělo? No, hubená nebude nikdy, to je dáno geneticky, chytrost taky jedině pokrade, hlavně že má tu maturitu, víru v Koktu, zdravé mimino a pár minut slávy......

rydlo
24. 5. 2013 • 21:47

"Chudák " Ornela, to už má zase ty stejné potíže jako se psalo v bulváru 6.května? Nebo už není o čem psát, tak se to hodí znovu jako nejnovější zpráva? Takže můžeme čekat, že ta samá zpráva se objeví zase za tři týdny?

maus.maus
24. 5. 2013 • 17:21

Nežer a nechlastej jak najatá a nebudeš mít problémy. U tebe platí - velkej bič a malej dvůr a hned budeš zdravá ty náno pitomá. Ta rodinka je totálně sjetá.

majojo
24. 5. 2013 • 09:00

Já vám nevím, ale konečně má ta kravka pitomá nějakej problém, kterej nevyřeší matinka svojí blbostí ani tatínek svou kasírtaškou.

honzina
24. 5. 2013 • 06:42

Dobře jí tak k.r.á.v.ě potřeštěný, copak takhle se chová matka novorozeněte? Konečně na ní došlo. Mimochodem, na té fotce pod titulkem mi přišlo, že tam je "naše první slečna KATE" (mimochodem taky jedna velká bučanda) a ne Pornellka, jsou si holky docela podobný, asi něco na tom bude což?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.