Ivetin obdivovatel Macura: Bartošovou láká do bytu bez záchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivetin obdivovatel Macura: Bartošovou láká do bytu bez záchodu!

Zdeněk Macura
Zdeněk Macura (Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, ara)

Zdeněk Macura (39) se zkrátka pořád nemůže smířit s tím, že nemůže být se svou milovanou Ivetou Bartošovou (47). Myslí si, že v jeho skromném bytě by se zpěvačka měla mnohem lépe, než ve vile s jeho sokem v lásce Josefem Rychtářem (55).

Macura je pevně odhodlaný všechno v bytě s Bartošovou sdílet. „Podělil bych se s ní o každý kousek svého soukromí,“ přiznává Macura v týdeníku Sedmička. Bohužel o toaletu by se zpěvačka musela dělit s dalšími nájemníky domu. Zdeněk Macura totiž vlastní nemá.

„S Ivetou bychom se tady měli hezky. Měla by všechno, co by si přála. Měla by tady větší pohodlí než ve své vilce a klid,“ představuje si neodbytný obdivovatel společné soužití.

A pokud by se Ivetě v jeho bytě bez toalety přeci jenom z nějakého záhadného důvodu nelíbilo, předkládá milující Macura úderný »plán B«. V blízkosti svého bytu totiž koupil pozemek. „Stál mě milion a půl,“ říká. Ovšem potom, co dostal kvůli bezmeznému obdivu k Ivetě vyhazov z práce, nemá jaksi potřebné prostředky na stavbu nového »zámku« pro svou princeznu.

Ale tím to všechno nekončí, Macura má totiž evidentně »plán B« co se vztahů týče. Zatímco Iveta je pod Rychtářovým dohledem ve vile v Uhříněvsi, milovník Zdeněk »dělá« do Rychtářovy bývalé ženy Dariny Nové. „Mám paní Darinu rád. Často se navštěvujeme, a dokonce se ke mně bude stěhovat,“ prozrazuje poněkud schizofrenní Macura.

A nezůstal jen u toho, dokonce se netajil detaily z jejich intimního života. „Nespíme spolu, zatím ne. Josef  Rychtář se totiž kolem ní stále motá, takže mi to nepřijde vhodné. Zaprvé se ho trošku bojím, zadruhé nechci začínat vztah s někým, kolem koho se motá jiný muž. Nebylo by to správné a čestné,“ podává bizardní vysvětlení Macura, který se tak často a neúnavně motá kolem zadané Bartošové.



Přečtěte si
vuhp
18. 5. 2013 • 13:38

Psychopatka přitahuje zase psychopaty. To je fakt trojka k pohledání. Paní Darina , aby se před nimi odstěhovala na druhý konec světa, jinak nebude mít klid.

marieelle
18. 5. 2013 • 13:09

Psychiatři taky mívají vousy.....Nenaznačuje to něco? přinejmenším snahu se za vousy ukrýt, jako za škrabošku.Pakliže o Ivetě říká to co řekl, tak s ní nemůže počítat do vztahu. Ona by tak skočila z bláta dom louže.

demonxxx
18. 5. 2013 • 10:38

Sedmička – fanatický obdivovatel, který díky psychickým problémům (schizofrenii) přišel o práci. Bydlí v zatuchlém domě, kde ubytovává různé existence, s kterými sdílí jeden záchod. Žije v úplně modrém, depresivně působícím bytě, bez nábytku, možná se brzy dozvíme, že mu ho ukradl Pomeje. Cvok je slabé slovo, úchyl od pohledu. Taky tam sděluje, že brzy skončí v posteli s Darinou, je to jen otázka času, kdy se to stane. Máme se na co těšit, až budeme číst jeho intimní život, jak Darina klečí nahá v koutě s biblí a opakuje si desatero přikázání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.