Prokletý dům Ivety Bartošové: Neuvěříte, co všechno už se tam stalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prokletý dům Ivety Bartošové: Neuvěříte, co všechno už se tam stalo!

Kdyby uměl dům Ivety Bartošové psát, nejspíš by zplodil hodně drsný horor.
Kdyby uměl dům Ivety Bartošové psát, nejspíš by zplodil hodně drsný horor. (Koláž Ahaonline.cz)

Jen těžko se věří tomu, že kolem jednoho nenápadného domu v Uhříněvsi se toho už tolik odehrálo. Jenže to by tam nemohla bydlet zpěvačka Iveta Bartošová (47)! Záhadná igelitka na jejím plotě (Aha! psalo včera) je jen slabým odvarem toho, co už ulice všechno zažila.

Iveta přitahuje průšvihy jako magnet a proto se kolem jejího baráku pořád něco děje. I když navenek zeje prázdnotou. Naposled vlnu zvědavosti rozvířila igelitka s roztomilým obrázkem. Co v ní bylo, zůstává tajemstvím. O obsah se totiž postaral hlavní kontrolor Josef Rychtář (55).

Další manévry v Uhříněvsi

Skládka nábytku

Po hádce s Ivetinou bývalou chůvou Goldou před domem přistál synův starý nábytek, který zpěvačka kdysi své chůvě darovala. Jiří Pomeje (48) si tak musel zahrát na stěhováka, Iveta vzteky skříně vyházela na zahradu.

Pálení šatů

Jen málokdo ví, jak skončila svatební róba Bartošové. Šaty za sto tisíc korun Iveta jednoduše a bez mihnutí oka roztrhla a podpálila! „Dlouho jsem je v domě obcházela. Vadily mi, a proto jsem to udělala,“ přiznala Iveta.

Žebrání o polévku

Před dvěma lety zpěvačka upadla do hlubokých depresí a byla zavřená doma. Vůbec nevycházela ven, jídlo a léky ji nosil milenec Domenico Martucci (36) . Zřejmě málo, protože Iveta prosila lidi o talíř teplé polévky.

Strašidlo v paruce

Byly doby, kdy si zpěvačka myslela, že když si nasadí tmavou paruku a kšiltovku po synovi Arturovi, tak ji nikdo nepozná. A zamaskovaná pak rychlostí světla vtrhla do krámu, kde prý doplňovala svoje zásoby alkoholu.

Každodenní záchranka

Rychlá záchranná služba, hasiči a i policie už znají adresu Ivety zpaměti. Byli tam už totiž tolikrát, že se to asi nedá ani spočítat.

Embargo na auto

Iveta odmítla po skončení spolupráce odevzdat televizi Pětka zapůjčené auto a tak si pro něj přijeli z bazaru. Před domem se odehrálo drama. Zpěvačka si totiž myslela, že ji chce někdo přepadnout a bála se o svůj život.

50 tisíc v igelitce

Už jednou na plotě Bartošové visela taška plná peněz. Zevnitř, aby ji nikdo nesebral, ji tam pověsil obdivovatel zpěvačky Zdeněk Macura (39). „Byla to splátka na hypotéku,“ vysvětlil Macura.

Figurína v garáži

Zní to neuvěřitelně, ale zpěvačka ve své garáži ukrývala figurínu, která vypadala jako mrtvola. Tehdy randila se Zdeňkem Podhůrským. Pojmenovala ho Arnošt a měl její dům ochraňovat od zlých duchů. Ivetě ho darovali fanoušci.



Přečtěte si
colombina
18. 5. 2013 • 11:23

slušná osoba by je prodala na charitu, ne jako tenhle výpitek

colombina
18. 5. 2013 • 11:23

chudák dům si bohužel nemůže vybrat, ale věřím, že kdyby mohl, tak ji vykope co nejdál

hejhej
18. 5. 2013 • 08:42

Ten dům nemůže za to, že v něm bydlí alkoholická troska s vypitým mozkem .

danuska555
18. 5. 2013 • 00:15

Je to dost unavne o te Blivete. Uz me ona nebavi. Kdy uz udela neco, cim by se mohla pochlubit!? Vozungr

petraslamovka
17. 5. 2013 • 21:31

Ahoj, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.