Dcera Aleny Vránové (80) matku citově vydírá: Vyhrožuje sebevraždou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Aleny Vránové (80) matku citově vydírá: Vyhrožuje sebevraždou?!

Dcera Aleny Vránové a Vladimíra Ráže Markéta.
Dcera Aleny Vránové a Vladimíra Ráže Markéta. (Aha! - David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Hodně svízelnou situaci musí dál řešit herečka Alena Vránová (80). Její dcera Markéta, která propadla alkoholu, dál stupňuje svůj tlak a teď se snaží matku i citově vydírat. Naposledy dokonce začala mluvit o odchodu z tohoto světa.

Domluvit se s člověkem, který je závislý na alkoholu nebo drogách, je téměř nemožné. Své o tom ví také česká herecká legenda Alena Vránová, kterou už léta trápí dcera Markéta (55), kterou má s Vladimírem Rážem (†77). Ta totiž, byť má doktorát z filosofie, propadla alkoholu, zničila si játra a hrozí jí demence. Teď to vypadá, že jí došly peníze, a tak se snaží ze své slavné matky vytřískat maximum.

Alena Vránová se stále snažila své dceři pomáhat, jenže ta, byť už vážně nemocná, se nehodlá alkoholu vzdát. A ze vzteku začala matku očerňovat a tvrdí, že na ni celý život kašlala. „Vím, že jsem to kolikrát přehnala, ale jsem nemocná,“ hájí se pětapadesátiletá Markéta, u které se střídají velmi rychle pocity viny a naštvání.
Naposledy se pokusila matce dokonce zavolat, ale ani to nedopadlo dobře.

„Chtěla bych se matce omluvit a pozvat ji do Vlašimi, kde teď žiju. Ona ale zvedne telefon, řekne: Prosím. Já řeknu: To jsem já… A potom nestačím nic, protože mi to položí,“ postěžovala si Blesku Markéta, která tvrdí, že když se s ní matka nebaví, nemá už na světě co pohledávat. Její dcera Tereza (33) jí poradila, že by měla své matce napsat omluvný dopis, jenže do toho se Markétě moc nechce. Nakonec ale přislíbila, že pár řádek napíše. „Napíšu a omluvím se. Je to přece moje máma a chci to ještě stihnout, než umřu. Ona mě určitě přežije,“ vytasila další ze svých pohřebních úvah Markéta.



Autor:  ph

Přečtěte si
qwertina
12. 5. 2013 • 18:44

svatadala
10. 5. 2013 • 12:42

Tak to máte naprostou pravdu,ty dvě by se mohly vzít za ruce a skočit ze skály a byl by od nich pokoj. Za měsíc by pes neštěkl, po takových ludrách.

svatadala
10. 5. 2013 • 12:40

No tak ať se zasebevraždí. Máma jí dala vychování a studia, ale když se dcera věnuje alkoholu, prochlastá si játra, co s tím máma nadělá. Proč by se o ní měla starat. Je jí 80 let a zaslouží si klid a pohodu a né nervy a starosti s nezdárnou dcerou. Celý živo pracovala, hrála, dělala lidem radost, dnes je starší a potřebuje trochu péče, radosti a lásky sama. Lidé ji mají rádi, za krásné role a její hereckou dovednost. Přeji jí hlavně zdraví a pohodu, dcera je jí jen na obtíž, vem jí čert.

hejhej
10. 5. 2013 • 10:30

Paní Rážová se chová stejně jako alkoholička Bartošová.veřejné špinění nejbližších,vydírání .Když chce ukončit život,nikdo jí v tom nezabrání,ale ona stejně,jako Bartošová jen demonstruje.Je mi p.A.Vránové líto,snad hnusné chování dcery ve zdraví přežije.Je to vynikající herečka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.