Alena Vránová: Kvůli dceři alkoholičce přišla o všechny úspory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alena Vránová: Kvůli dceři alkoholičce přišla o všechny úspory!

O milovanou chalupu už Alena Vránová také přišla.
O milovanou chalupu už Alena Vránová také přišla. (Aha! - Martin Mithofer, Marek Hofman, koláž Ahaonline.cz)

Spíše než pohádku připomíná život Pyšné princezny Aleny Vránové (80) antickou tragédii. Je alkoholismus její nemocné dcery Markéty Rážové (51) důvodem k tomu, že herečka prodala chalupu, do které investovala životní úspory?

Markéta Rážová si před nedávnem stěžovala, že se na ni matka po prodělané mozkové mrtvici »vykašlala« a nechává ji živořit bez sebemenší pomoci. Za babičku Vránovou se však ihned postavila dcera Rážové a přiznala matčiny problémy s alkoholem.

„Máma pila strašně let. Vypila si mozek a totálně se zničila. Stojím za babičkou. Máma jí zbytečně ubližuje. A dělá to jenom proto, aby vydírala ji i mě. Potřebuje peníze,“ řekla v Blesku nekompromisně vnučka Vránové Tereza.

Stojí honba za penězi za záhadným prodejem chalupy v jižních Čechách, kterou herečka zvelebovala celých 20 let? „Když to tu před pár lety prodala, mnohým neřekla ani na shledanou. Najednou tam byli jiní lidé. A když jsme se ptali, kde je paní Vránová, jen řekli - ona nám to prodala. Koupili to nějací manželé z Prahy,“ vysvětluje jeden z bývalých sousedů herečky.

Sousedům z vesničky u Milevska bude Alena Vránová chybět. „Vždy to byla dáma každým coulem. O nikoho se nestarala, vždy pozdravila, prohodila pár slov. Spíš si žili sami pro sebe. Ale je to skvělá herečka. Mrzí mě, že má s dcerou takové trápení. Vždyť to tu budovala pro rodinu,“ říká sousedka. Za prodejem chalupy tedy nemusí být pouze peníze. Možná se herečka chtěla zbavit smutné připomínky toho, že její rodina v chaloupce idylické víkendy nikdy trávit nebude.



Přečtěte si
hejhej
7. 5. 2013 • 12:55

AHÁCI plodí nesmyslné články.Transplantace jater se provádí z mrtvého dárce(není to párový orgán jako ledvina),jak by mohla darovat žíjící p.Vránová,snad jen štěp a ten by alkoholičce asi nepomohl.Dcera p.Vránové se prodává do bulváru,stejně jako bývalá zpěvačka IB,obě,aby měli na chlast.

lillyli
7. 5. 2013 • 12:39

Dcera pije roky...třeba to je záležitost už staršího data.

zlobit
7. 5. 2013 • 11:16

Přesně tak, co kdo prodá je jeho věc a pak, nechápu proč by měla podporovat dceru, když vidí jak žije. Vypadá to, že čeká na to, co po mámě zbyde. Nedala bych jí ani konrunu, má vnučku a ta to s mámou určitě neměla lehké tak není problém přepsat majetek na ni.

fizi
7. 5. 2013 • 09:18

Jednak je po tom každému úplné ho.vno,jestli svoji chalupu prodala,nebo ne,je to jen její věc.Včera vyšel článek,že své dceři hodlá darovat játra.Proboha,proč se páni Aháci,než takovou pič.ovinu pustí do éteru,aspoň nepřesvědčí o tom,kdo může být dárcem a do kolika let lze orgány darovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.