Petra Paroubková po pětiletém manželství s Jiřím: Romantika je pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Paroubková po pětiletém manželství s Jiřím: Romantika je pryč!

Petra Paroubková si manželství pochvaluje. Až na jednu věc...
Petra Paroubková si manželství pochvaluje. Až na jednu věc... (Aha!)

Od svatby Jiřího Paroubka (60) a jeho Petry (39) uteklo už více než pět let. A vypadá to, že prvotní nadšení manželů vyprchalo. Petra, která podle svých slov svatbou s ostře sledovaným politikem přišla o kariéru, teď už mluví o manželství s jistým nadhledem.

Kdo u Paroubkových dělá snídani do postele? Budete se možná divit, ale nikdo. Petra by si to sice přála, ale už ví, že se toho nedočká. „To už se asi nedočkám. Prvotní romantika už je pryč. Ani já nevstávám ráno, abych udělala snídani,“ řekla Blesku žena expremiéra České republiky. A nutno dodat, že Jiří se do vaření ani moc nehrne. „Tyhle ambice mě dávno opustily. Vařit umím, ale Petra mě k to tomu nenutí,“ uzavřel vše Jiří Paroubek.

Podívejte se, jak Jiří Paroubek vtipkuje ve Sněmovně:

Autor:  ph

Přečtěte si
lillyli
4. 5. 2013 • 18:27

Tak chudej on není a nikdy nebude. Má jistě nasyslováno, ale samozřejmě žádná pokladnička není bezedná...obzvlášť když Petra umí roztočit půl mega za jeden den na Pařížské. Ale má např. spoustu "zrcátek" a z toho mu jdou pravidelné tučné příjmy. A ono toho je ještě víc.

lillyli
4. 5. 2013 • 18:22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.