Vzteklá Ornella o Pepově osahávacím úletu: Myslí spodkem, dostane pár facek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vzteklá Ornella o Pepově osahávacím úletu: Myslí spodkem, dostane pár facek!

Ornelle začíná docházet, že vztah s Koktou nebude jednoduchý.
Ornelle začíná docházet, že vztah s Koktou nebude jednoduchý. (Foto Aha! - M. Pátek, P. Machan, R. Souček, D. Černovský)

Ornellu (20), která se doma stará o malého Quentina, pořádně překvapily fotky, na kterých "její" Pepa Kokta (56) osahává vnadnou Adélu. Prohlásila, že její partner je chorý!

Ornella s Pepou spolu strávili včera celý den, ale večer prý na blonďatou ďáblici přeskočila chřipka a ona tak zůstala doma, zatímco její partner (pokud je takto možné Josefa už označit) se vydal do víru noci a do náručí prsaté Adély. O té mimochodem nedávno roztruboval, že je to jeho přítelkyně.

Jenže když dnes Ornella viděla fotky z večírku, draly se jí slzy do očí. „Jsem naštvaná, Pepa je chorej na mozek. Dostane pár facek,“ řekla serveru Super.cz zjevně rozhozená Ornella Štiková a dodala, že podle ní se jí Pepa nesnaží provokovat, ani to nemá vrozené, prý je prostě „chorej na mozek“. O něco později už ale byla smířlivější, když Blesku řekla, že tahle holka (myslela Adélu) ji nemůže rozhodit. Slova o fackách, které by měly skončit na Pepově zarostlé tváři, ale zpět nevzala.



Přečtěte si
roflor
3. 5. 2013 • 10:28

To má Ornela pravdu , jinak by na ní vúbec nedošlo !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.