Tohle Ornella neměla vidět: Její Pepa v baru "kontroloval" silikony jiné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle Ornella neměla vidět: Její Pepa v baru "kontroloval" silikony jiné!

Ornella doma básní o Pepovi, Kokta v baru básní o vnadné Adélce.
Ornella doma básní o Pepovi, Kokta v baru básní o vnadné Adélce. (Aha! - Roman Souček, Pavel Machan, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Byl pozdní večer, první máj… a Pepa Kokta (56) flirtoval se silikonovou modelkou v baru, zatímco se maminka jeho syna Quentina Ornella Štiková (20) rozplývala nad tím, jak měla krásný romantický den…

Něco tady očividně nehraje. Ornella na všechny strany tvrdí, jak je Kokta vzorným tátou a milujícím partnerem, ale on má očividně jiné plány. S oblibou vysedává po pražských barech a číhá na další oběť, která skončí v jeho ložnici, tak jako před časem Štiková.

Ornella se na facebooku pochlubila, že se na 1. máje líbala pod třešní. Místo svého partnera však ukázala pouze fotku rozkvetlého stromu. Když byla dotázána, kdo že to s ní pod stromem stál, mlžila: „Můj tatínek rozhodně ne…byla to moje láska!“ Pepa Kokta to ale s vlekou pravděpodobností nebyl, protože ten den strávil s brunetkou Adélou, s níž už stačil nafotit odvážné snímky. Když došlo k jejich dalšímu shledání, neodolal pokušení a s chutí si osahal její zadeček. Je vidět, že Pepa si umí svátek lásky užít rozhodně lépe, než Ornella…



Přečtěte si
nedold
4. 5. 2013 • 08:56

Štikové ani Koktové mě moc nezajímají - taková normální zbohatlická spodinka. Ale rád čtu diskuze k článkům - to se člověk alespoň pobaví.

maus.maus
2. 5. 2013 • 20:38

A opet dementní rodinka Štiků a starý oslizlý Kokta. Nechcete natočit seriál ????? Už je to nechutné. Ještě že si nekupuji tyto časopisy. To by mě muselo střelit.

paralenka
2. 5. 2013 • 16:09

No jo, když Štiková pořád vypadá jako před porodem. Ale může mi někdo vysvětlit, co se na něm těm ženským líbí? Asi mám jiný vkus, přestože mi už je dávno -sát, něco takového bych nebrala, nesnáším obtloustlé pány a takhle slizce vypadající obzvlášť.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.