Cvičitelka Hanka Kynychová: Je ze mě moderátorka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cvičitelka Hanka Kynychová: Je ze mě moderátorka!

Hanka Kynychová kromě cvičení začíná i moderovat.
Hanka Kynychová kromě cvičení začíná i moderovat. (Hanka Kynychová)

Na zadní kolečka rozhodně nezapomíná cvičitelka Hanka Kynychová (45). Ta totiž kromě toho, že vede své vlastní fitness centrum, začala moderovat různé společenské akce. Naposledy se objevila minulý týden v hotelu Hilton, kde moderovala charitativní aukci dárků

od známých osobností.

Kynychová má sice vlastní nadaci, která se věnuje dětem z dětských domovů, další pomoci se ale rozhodně nebrání. Přesto ale rozhodně nezanedbává své fitko, kde pravidelně předcvičuje.

Moderování je pro ni ale novou metou. „Kamarád Jirka Zbořil mě poprosil, zda bych s ním akci neodmoderovala. Byla to pro mě výzva a tak jsem hned souhlasila,“ směje se Hanka, pro kterou byla moderace luxusní benefiční aukce premiérou, kterou ale zvládla na jedničku. „Aukci jako takovou vedl Pavel Anděl, kterého jsem měla poprvé možnost sledovat při práci a je to pro mě velká zkušenost do mojí budoucí moderátorské praxe.“ upřesňuje Kynychová, která by si přála moderovat v televizi.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.