Zklamaný Zdeněk Pohlreich: Ještě dlouho budeme muset střízlivět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zklamaný Zdeněk Pohlreich: Ještě dlouho budeme muset střízlivět!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (TV Prima)

Televizní kuchař Zdeněk Pohlreich je proslulý svými odvážnými a vulgárními výroky. Nejinak je tomu i při jeho účinkování v show Máme rádi Česko.

Zdeněk Pohlreich má spadeno především na českou kuchyni, nešvary místních restaurací a stravovací návky našeho národa. Přestože má bohaté zkušenosti ze zahraničí, nejlépe se cítí doma, kde má rodinu, přátele a svůj byznys.

„Bohužel doba je taková, že si tady člověk musí vytvořit svůj mikrosvět a tam si tak žít, to mi vadí. Ale samozřejmě si za to můžeme sami. A budeme muset ještě dlouho střízlivět, řekl Pohlreich, který v neděli předvede své vědomosti. Má známý kuchař znalosti i z jiného oboru, než z gastronomie? A jaký má Zdeněk názor na náš národ? „Čechy vystihuje jedna vlastnost, možná spíše pojmenování. Češi jsou totiž takoví brouci pytlíci. U nás se totiž vždycky ví, jak se to má udělat nejlépe,“ dodal Pohlreich, který se v týmu Jakuba Prachaře setká s hokejistou Martinem Procházkou a modelkou Janou Doleželovou.
Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
22. 3. 2024 • 15:05

Proč nám pořád toho Polreicha cpete.Není možné se mu vyhnout.Je to neforemnej sedlák v neforemným rozevlátým oblečením.Když klade žvanec na talíř tak mám pocit,že tam každou chvíli namočí tvář. A když griloval,tak to připálil a přesvědčoval že to takhle chtěl.Jednou jsem navštívila jeho hospodu a luxusní byla jenom cena jídla.Žádnej zázrak to není ,asi jako je Godla herec !!

andys8
29. 4. 2013 • 11:09

Nazývá to pravým jménem, spousta lidí mluví daleko hůř ,včetně dětí, jdi se někdy na chvíli postavit k základce. Takže rozhodně děti nezkazí..neboj.

mindasek
28. 4. 2013 • 14:42

Urcite mame lepsi kuchare lidovejsi lacinejsi a kdyz daji neco na talir tak se clovek naji porce co ukazje v televizi jsou jak pro vrabca co za chvili musi mit clovek hlad copak lidi kradou aby si mohli varit pet krat denne

radar666
28. 4. 2013 • 10:20

 Nemám problém s vyjadřováním pana Pohlreicha. V té záplavě lží,kterými nás všechny televize zásobují je jeho mluva opravdu pravdivá. Nazývá věci správnými jmény.Tento pořad měl zpočátku šanci stát se velice zajímavým. Ovšem po těch pár kolech mám velké obavy , že se tak nestane, a to z jediného důvodu. Mistr Bouček (nevím z jakého důvodu )silně prosazuje Prachaře.Přehlíží velice časté a dost zásadní porušování pravidel ze strany toto obarveného týpka,kdežto na druhé straně okamžitě trestá sebemenší náznak porušení. A to zavání,jak už někdo níže napsal socialistickým nešvarem...protekcí ! Jestli bude i dále pokračovat ze strany Boučka podobná dehonestace pořadu,pak nemá valný význam se na to koukat. Ještě že Fanánek je nad věcí a má,jak se říká, Boučka na háku. Jinak je to chvílemi na pěst.

hillaarkaa
27. 4. 2013 • 16:08

Přesně tak,já bych mu přidala za posilu právníka Cyrila z Románu pro muže .A Mařeny z Horní Dolní s bujonama a buřtgulášema-ať se pořádně zesserou a zblijou po těch svých blafech

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.