Mámo Štiková, co ty příšerné vlasy?! Monika to schytala od kamarádky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mámo Štiková, co ty příšerné vlasy?! Monika to schytala od kamarádky!

Máma Štiková by měla změnit účes
Máma Štiková by měla změnit účes (koláž Ahaonline.cz)

Monika Štiková (40) se díky dceři Ornelle (20) stala celebritou a ráda vystavuje svou tvář. Přestože se při každé příležitosti rády vystrojí, její vkus je dost nešťastný.

Máma Štiková je nejspíš natolik zaneprázdněná svou vypečenou rodinkou a přepočítáváním majetku, že dočista zapomněla sledovat módní trendy. Její účes připomínající ruské zbohatlice v Karlových Varech jí totiž vůbec nesvědčí. Natupírované špatně odbarvené vlasy jí přidávají věk i kila navíc.


Když se Monika Štiková na facebooku opět pochlubila novou profilovou fotku, její kamarádka to už nevydržela a zkritizovala ji. „Monči, jestli ti můžu poradit jako kámoška - máš krásnej obličej a krásný úsměv...jenom ty vlasy..barva OK, je to tvůj styl ale nevyčesávat tak nahoru, nechat je víc přirozeně sednout, rozevlát...“ schytala to máma Štiková z vlastních řad.
Najdou se však i takové názory, které plnoštíhlou Štikovou oslavují jako královnu krásy: „Monička je už babičkou a to nádherného vnuka a klidně a kdykoliv se může postavit vedle Partyšové.“ Samotná Monika o sobě před časem dokonce prohlásila, že v zahraničí ji lidé považují za miss. A to už jsou opravdu silná slova…

Anketa

Měla by máma Štiková změnit účes?
Celkem 779 hlasujících




Přečtěte si
jarypadlo
24. 4. 2013 • 11:24

 že v zahraničí je za modelku! Minule jsem viděl hroší stádečko a všichni hrošíci byli hubenější a přirozenější.Ale prosím AHA o new-aktuální reportáž+photo´s,tohle je nadčasové ze 70.let minulého století!

gordon
24. 4. 2013 • 00:39

S penězi se dá udělat mnoho.Jen musí paní Štiková chtít se vylepšit.Ale asi je spokojená sama se sebou, a tak to neřeší.Měla by si vzít příklad z Veškrnky nebo Verešky,co všechno podstoupí,aby vypadaly jakž takž.A jsou i další,třeba Agáta.

franckajagrova
22. 4. 2013 • 18:53

 ..na černo,bude vypadat líp než pod tím nánosem peroxidu !

hadafan
22. 4. 2013 • 16:01

 Pro sumo.................A co ty ovary pod bradou a vyžraná a tučná hlava a sádlo na břuchu ,perdeli, kejtách a vůbec všude?Proč kamarádko to neřekneš všechno naráz.Prostě by potřebovala nežrat a zalést do nory ,kam patří.Nechutné a ubohé.Škoda že bydlím na druhém konci republiky,ráda bych jí ukázala ,jak vypadají ženy na Moravě v 55 letech,ani kolo bych si o ni neopřela.Marfa je to.

vuhp
22. 4. 2013 • 14:51

 Paní Monika se mi líbí a ráda o ní čtu a ještě o paní Bartošové , to si taky počtu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.