Zoufalí sousedé Zemanové: Pořád nám kecá, jde nám o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalí sousedé Zemanové: Pořád nám kecá, jde nám o život!

První žena nynějšího prezidenta se o svou nemovitost zjevně pár let nestarala.
První žena nynějšího prezidenta se o svou nemovitost zjevně pár let nestarala. (Aha! - Ladislav Křivan, koláž Ahaonline.cz)

Kolem té barabizny v Miletíně na Jičínsku se lidé bojí projít. Co kdyby na ně spadl kus střechy nebo odpadla cihla zc hátrající zdi? Majitelka domu – exmanželka prezidenta Miloše Zemana (68) Blanka (68) – ji už dávno měla prodat. Dosud to neudělala, a ač tvrdí opak, nejspíš se v nečinnosti chystá pokračovat!

Střecha baráku je samá díra, místy je propadlá. Omítku dům zřejmě nikdy žádnou neměl. Otvory, které kryje pár ztrouchnivělých prken, připomínají okna jen vzdáleně. Na chodníku u domu lidé zakopávají o sutiny. Na dveřích visí cedule »Prodám«.

Deník Aha! se pokusil zjistit, jak je Zemanová úspěšná. „Už je to prodaný,“ řekla stručně žena, která dům naposled nabízela za 250 tisíc korun. To však tamní starosta Miroslav Nosek (43) zpochybňuje.


„Mluvil jsem s projektantem, který má zajistit bezpečnost domu. O prodeji nic neví, stále spolupracuje jen s paní Zemanovou,“ řekl nám včera starosta a povzdechl si: „Ona nejspíš zase kecá. Není to poprvé.“

K nápravě ji přitom zdejší lidé vyzvali už před šesti lety. „Stav budovy je den ode dne horší a již ohrožuje nejen okolní majitele domů, ale i chodce,“ konstatovala radniční výzva k opravě nebo prodeji ruiny. Teď radnice přitvrdila: Buď Zemanová dům prodá, nebo jej do 2 měsíců nechá zbourat. Pokud se tak nestane, obec vyčká ještě půl roku, a postará se o demolici sama, ovšem na náklady Zemanové.




Přečtěte si
va45
18. 4. 2013 • 09:19

 Jen blb může spojovat Zemana s jeho bývalou ženou s kterou 30l je rozvedený a má 20 let jinou rodinu.Kdo z vás moulové by se staral o ženskou s kterou by jste byli 30 let rozvedený.Nepište že všichni ,protože by jste lhali.Takže nechte Zemana na pokoji a hlavně než něco napíšete tak zapnite mozek.Hlavně,že se kníže dobře stará o svoji jak říkal nemocnou ženu.On straší tady ona je v Rakousku.Bulvár je taky placen Bakalou?

henes
18. 4. 2013 • 08:30

 Asi stejnej parchant jako ti před ním,nic se nezměnilo..

avina
17. 4. 2013 • 18:49

 Fotka Zemana u domu ženy Z.On má jinou ženu,rozvedeni před 30lety-pisatel je fakt ... To je,jako kdyby U NAgyové/milenky Nečase/psali...nebo u bývalé ženy Kalouska-má ...U Bendla-nahrabal miliony od rozvodu...

fizi
17. 4. 2013 • 17:43

 a ty jsi inteligent!!!

majojo
17. 4. 2013 • 16:03

 tak už babu pošlete do zadele. Nynější prezident Zeman s ní už třicet let nemá nic společného - jo ano, syna. Tak ať se stará ten, je to jeho máma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.