Vendula Svobodová v Maroku: Strach o oči malého Jakuba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vendula Svobodová v Maroku: Strach o oči malého Jakuba!

Vendula Svobodová na dovolené.
Vendula Svobodová na dovolené. (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Kdo by odolal pořádné koupačce, když venku sněží? Prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (41) vyrazila už podruhé do Maroka, ale tentokráte vzala místo kamarádky přítele Vladimíra Waase (54) a jeho dospívající dceru Petru (15). Snad nejvíc si koupání a slunce užívá sedmiletý Kuba.

Jakub maminku pořádně prohání u bazénu, proto je Vendula za Petřinu pomoc s malým raubířem vděčná. „Je to zlatá holka,“ pěje Svobodová ódy na »nevlastní« dceru.


Po očku ale svého syna sleduje, protože Jakub je vodní živel a nebojí se skákat do vody salta. Za ty by se nemusel stydět ani zkušený sportovec. „Po mně tuhle lásku k vodě nemá. Spíš po Karlovi, ten hrál léta vodní pólo,“ vzpomněla Vendula zesnulého manžela. „Znepokojuje mě, že voda v bazénu je příliš chlorovaná, má úplně rudé oči,“ postěžovala si Svobodová, která si luxusní dovolenou užívá v pětihvězdičkovém hotelu.



Autor:  kl

Přečtěte si
ivoadler
9. 4. 2013 • 17:12

 co je to za krrávu, že se koupá v brejlích proti slunci?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.