Velikonoční rada Lucie Bílé: Jak předejít modřinám? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velikonoční rada Lucie Bílé: Jak předejít modřinám?

Lucie Bílá a její rodina . syn Filip a přítel Petr Makovička
Lucie Bílá a její rodina . syn Filip a přítel Petr Makovička (Primeco, Ondrášovka)

Zpěvačka Lucie Bílá (46) se na Velikonoce dlouho připravovala a se čtenářkami Ahaonline.cz se podělila o svůj trik, jímž se brání proti útokům koledníků.

Lucie Bílá si na velikonoční pondělí udělala volno a bude jej trávit se svým partnerem Petrem Makovičkou a synem Filipem. „Velikonoční pondělí prožiju doma a budu odpočívat, vypnu telefon a počítač a budu čekat na koledníky. Naplním mísu dobrot pro místní děti,“ prozradila zpěvačka plán na letošní Velikonoce.


A jakou má radu pro všechny ženy? „Obléknu si tlustý, hodně tlustý svetr, který si přetáhnu přes stehna, nechci mít modré nohy tak jako loni, ale na druhou stranu zase neuschnu,“ směje se několikanásobná Slavice, kterou čeká degustace a testování nových příchutí minerálních vod Ondrášovka, jejichž je tváří.

Lucie Bílá má velikonoční svátky moc ráda a svůj domov si vyzdobila dekoracemi z vlastní produkce. „Mám pár oblíbených vzorů a ty háčkuji, dají se pověsit na kočičky ve váze. A nebo naplním misku na stůl a k ní přidám slepičky a kuřátka,“ prozradila zpěvačka.





Autor:  cam

Přečtěte si
svatadala
1. 4. 2013 • 20:02

spráně vystiženo , už je vážně odporná, jak se všem vnucuje, cigiňa

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.