Máma Štiková šla s pravdou ven: To já jsem vedoucí »projektu Quentin«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Máma Štiková šla s pravdou ven: To já jsem vedoucí »projektu Quentin«!

Štikovi to na oslavě pořádně rozjeli
Štikovi to na oslavě pořádně rozjeli (Profimedia.cz)

A je to venku! Těhotenství Ornelly (20) se ženatým Pepu Koktou (55) je skutečně lstivým plánem mámy Štikové. Monika (40) teď přiznala, že narození Quentina je především její zásluhou.

Máma Štiková chtěla mít ze své dcery hvězdu stůj co stůj a vytrvale ji tak doprovázela na společenské akce, kde jí vybírala ženicha. Zkrachovalý Kokta sice není mužem splňujícím její finanční kritéria, ale Štikovým zajistil slávu, a to je k nezaplacení.



Když máma Štiková oslavovala narození vnoučka Quentina, ve slabé chvilce se rozpovídala o tom, jak významnou roli ve vztahu Ornelly a Pepy Kokty sama hraje. „Byla jsem skutečně vedoucí projektu Quentin. Přišla jsem o dvě děti a nechtěla jsem dopustit, abych byla svědkem dalšího potratu. Takže Quentinek je teď první nový chlap, který se nám v rodině povedl,“ cituje mámu Štikovou Instinkt.





Přečtěte si
haha
27. 3. 2013 • 10:04

Ornella zustala sama protože je blbá hnusná a nikoho nezajímá.Dokonce myslím,že je na světě úplně zbytečná.Pepovi nikdo nic zakázat nemůže a Partyšová naopak vyklidila pole a nechala ti ho s velkou slávou a Pepovou nahou panimandou,protože na ní všechen majetek už dáááávno převedl

vrtajzub
26. 3. 2013 • 20:04

že rodina Štikových sa dobre baví a má na háku kto si a čo si myslí, celé to zrežírovala maminka Monika a ešte na tom trhla aj prašulky. Kokta sa viac zviditelnil a všetci sa bavia na diskuzných príspevkoch lúzy / výrok Miniky / aké rekordy v počte diskuzných príspevkov lámu. No tak kto je blbec v tomto prípade ?

haha
26. 3. 2013 • 14:03

stejná srágora jako Pepan,tak by Knedlik i Buchta protáhly tomu malýmu oči až za uši,jen aby dokázaly,že je poloviční japonec.Ale Okamura posílený sushim a velkou dávkou Saké ji odolal ,s vytrvalostí samuraje a na holky zbyl holt jen ten Pepa Kokta

haha
26. 3. 2013 • 11:10

Proberte se Ornella je sama protože je blbá a Pepan by si nic zakazovat nenechal.A kdyby mu na Buchtě záleželo tak s ní je.To že přizná mladýho za svýho...a proč by ne?Vždyť není první ani poslednídítě který bude mít.A Paretyšová? ta se snad drží stranou.jedinej kravál dělají ŠTIKOVI

zadnice
26. 3. 2013 • 09:26

Tato je navíc ještě krá.va neskutečná!!! Kokto Ty jsi teda dopad!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.