Prohra Jiřiny Bohdalové: Stáhli ji z obrazovky… už zase! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prohra Jiřiny Bohdalové: Stáhli ji z obrazovky… už zase!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Aha! – Marek Pátek)

Jiřina Bohdalová (81) se jako moderátorka neosvědčila. Její talk show Zrcadlo tvého života dostala v televizi druhou šanci, ale diváci ji odmítli.

Zájem o Bohdalku byl stále menší a sledovanost Primy šla kvůli ní ve čtvrtky ke dnu. Známá herečka nedokázala konkurovat Ordinaci v růžové zahradě a její pořad nikoho nezajímal. Minulý týden si Jiřinu pustilo jen 221 tisíc diváků,  zatímco na Ordinaci se jich dívalo 1,859 milionu.



Televize tak Jiřinu okamžitě stáhla z vysílání a už ve čtvrtek ji nahradí speciálem Top Star magazínu. Není to přitom poprvé, kdy Bohdalová na obrazovce neobstála. Zrcadlo tvého života pohořelo už na podzim, kdy mu patřily páteční večery. Tehdy se Jiřina dočkala nucené pauzy a televize si předtočené díly šetřila na lepší časy. Ty ale bohužel nepřišly…



Dalším adeptem na předčasný odpočinek je i Bolek Polívka, jehož pořad v sobotu marně bojuje o pozornost. Bude mít stejný osud jako Bohdalka?

Anketa

Bude vám Zrcadlo tvého života chybět?
Celkem 1884 hlasujících





Přečtěte si
jenka
20. 3. 2013 • 11:13

K hanbě herců jako Bohdalová, Krampol atp. je, že odmítají v TV mluvit spisovně. To "pražský" kňourání je zoufalost. Když neumí mluvit, nemají na obrazovce co dělat. Bohdalová se řechtá sama sobě, aniž by čekala na reakci publika. Krampol podobně, ovšem fóry ze staré školy, vylepšuje tím, že jimi zlomyslně zesměšňuje kolegy, a to je nevkusné. Včera říkal o Klukové, že špatně viděla a vlezla do borůvkového koláče. Tak tímhle fórem mne bavil brácha asi před třemi desítkami let. Jenže ten to vzal na sebe, že tchýně dala za dveře vychladit mřížkový koláč a on si na něm očistil boty. A to je rozdílná interpretace.

mirkazam
20. 3. 2013 • 09:32

Tak to se neboj, ta dobrovolně neodejde...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.