Muž přišel o penis, přesto uspokojil stovku žen! Teď mu ho lékaři ušijí na míru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muž přišel o penis, přesto uspokojil stovku žen! Teď mu ho lékaři ušijí na míru!

Fotografie
Fotografie (internal)

Narodil se bez penisu, ale nyní se stane prvním mužem v dějinách, kterému bude pohlavní úd vyroben přímo »na míru«. Andrew Wardle (39) z britského Manchesteru se tak dočká splnění snu a současně se zbaví prokletí, které ho sužuje celý život.

Jako novorozenec měl varlata, ale žádný penis. Močový měchýř se mu vyvinul mimo tělo, místo uvnitř ho měl venku. Tuto anomálii lékaři odstranili, ale penis mu v té době vymodelovat nedokázali. Sedmnáctiletá matka dala Andrewa k adopci a chlapec prodělal 15 operací, které zajistily odtok tekutin z měchýře.

Opravdové trápení ale přišlo, až když se začal zajímat o dívky. Jediné vzrušení pociťoval v oblasti břicha a přesto našel dívku, která ho milovala. Vydržela s Andrewem čtyři roky, ale pak ho se slzami opustila s tím, že chce poznat i fyzickou lásku. V dalších dvaceti letech měl Brit podle vlastních slov v posteli celou stovku žen, ale skutečný sex si užít nemohl.

A takto operace proběhne.

Až nyní, na prahu čtyřicítky, má naději na změnu. Univerzitní nemocnice v Londýně mu totiž vyrobí penis, který bude bez problému fungovat, nepůjde tedy o žádnou »okrasnou« atrapu. „Z ramene mi odeberou kůži s krevními buňkami a nervovými vlákny – a vymodelují z ní penis,“ popisuje Andrew třífázovou operaci, která má trvat minimálně 12 hodin.

Pro muže, který se chtěl předloni zabít předávkováním léky, jde o radikální životní obrat.

Autor:  pk

Přečtěte si
ivkanatka
20. 3. 2013 • 11:03

No a navíc, nevěděla jsem, že rameno je na předloktí, odkud mu budou přirození modelovat !!!! A navíc, toto se dělá již nějakou dobu a v Haha z toho dělají raritu. Jděte do háje s těmi vašimi zaručenými jobovkami !

nyxx
20. 3. 2013 • 08:35

se narodil bez penisu nebo o něj přišel, vy debilové z AHA, ujasněte si to, než něco kváknete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.