Helena Vondráčková ustoupila manželovi: Zřídila mu doma kuřárnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Vondráčková ustoupila manželovi: Zřídila mu doma kuřárnu!

Martin Michal a Helena Vondráčková.
Martin Michal a Helena Vondráčková. (Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl)

Vztah Heleny Vondráčkové (65) a Martina Michala (52) je plný harmonie, ale také vzájemných ústupků, které drží slavný pár pohromadě. Lásce je občas potřeba přinášet i oběti.

Zapřísáhlá nekuřačka Helena Vondráčková tak dokázala respektovat i zlozvyk svého manžela. Kouření by ve svém domě nestrpěla, ale kvůli němu udělala výjimku. „Musela jsem mu vyhradit jednu místnost, aby mohl kouřit. Velmi nerada,“ přiznala zpěvačka na serveru iDnes.cz



Martin Michal jí je za tento ústupek velmi vděčný a to, že si z jedné místnosti udělal kuřárnu, považuje z její strany za velké gesto. „Toleruji, že se jinde nekouří,“ říká Martin Michal, pro něhož bylo setkání s Helenou láskou na první pohled.

Na prvním rande hned došlo na polibek a vznikl vztah, který funguje už 13 let, přestože mu část rodiny Vondráčkových nepřeje. „My jsme se s tím tolik nemazali,“ zažertoval manžel Heleny Vondráčkové.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.