To je gól! Kuřáka Zemana chce zlozvyku odnaučit přísný Nečas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

To je gól! Kuřáka Zemana chce zlozvyku odnaučit přísný Nečas!

Zeman a cigaretka – podaří se je doktoru Nečasovi od sebe odloučit?
Zeman a cigaretka – podaří se je doktoru Nečasovi od sebe odloučit? (Foto pro Aha! – Jan Čada, Petr Novotný)

Na Hradě působit nebude, přesto má na nového prezidenta Miloše Zemana (68) vliv jako málokdo. Zlínský lékař Lubomír Nečas (58) je totiž jedním z mála lidí, kvůli nimž milovník nikotinu a popelníčků nezdravou cigaretu odloží!

Nečas se s dnešním prvním mužem Pražského hradu zná delší čas. „Miloš Zeman není zrovna milovníkem nás doktorů, myslím ale, že na mne do jisté míry dá. Co si budeme povídat, je silný kuřák a to se mi zrovna nelíbí,“ směje se lékař, kterého s prezidentem pojí i členství v SPOZ a jehož hlavní ambicí je zbavit Zemana zlozvyku.

„Nedávno se mi podařil kousek, řekněme husarský. Při návštěvě Kunovic si čerstvě zvolený prezident chtěl dvakrát zapálit, když jsem se poněkud křivě podíval, zamířila cigareta dvakrát zpět do krabičky – a to je v jeho případě můj úspěch,“ říká Nečas.

Prezidentovi před časem pomáhal s vyšetřením i ošetřením zaníceného palce na noze a dodává, že se v poslední době zdravotní stav jeho nejslavnějšího pacienta zlepšil ve více směrech. „Začal se více hýbat, kampaň mu dala zabrat, shodil, tuším, čtyři pět kilo a cítí se díky tomu lépe. Teď se určitě po zabijačkových eskapádách na Vysočině dá i na zdravější stravu,“ domnívá se.



Přečtěte si
winterfreshka
15. 3. 2013 • 08:35

winterfreshka
15. 3. 2013 • 08:35

Dávat nějakého hňupa neschopného za vzor pro odříkávání Ten by spíš potřeboval s celou bandou poslední pomazání a skok do Vltavy

jity
14. 3. 2013 • 10:01

Chudák pan doktor, blbý jméno a ještě by to měl odnášet za blba.

paula
14. 3. 2013 • 06:52

prosím, nerozmlouvejte mu to, naopak, naordinujte mu k těm cigaretám ještě doutníčky, vejce na slanině a panáka slivovice k snídani, vepřo-knedlo-zelo a pár piv k obědu, pečenej bůček k večeři .. zapít půl lahví bechera.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.