Zapomenutý Chodúr ze SuperStar hledá spásu u Romů: Bude vystupovat s jejich kapelou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zapomenutý Chodúr ze SuperStar hledá spásu u Romů: Bude vystupovat s jejich kapelou!

Hudební kapela Romano Stilo
Hudební kapela Romano Stilo (facebook.com - oficiální stránky kapely )

Ostravský zpěvák Martin Chodúr (23) je jednou z mnoha hvězdiček pěveckých soutěží známých z našich obrazovek. Jeho záře netrvala dlouho a zpěvák musel chtě nechtě ustoupit dalším televizním talentům.

 

Nyní se Chodúr snaží vyškrábat zpět na podia a o pomoc požádal romskou kapelu Romano Stilo. Ta je původem ze Slovenska a spolupracoval s ní i houslista Pavel Šporcl. „Nevím, jestli jste už slyšeli, ale vyrážím napříč republikou s úspěšnou formací romských hudebníků Romano Stilo, abych vystoupil coby host na jejich koncertech,“ prozradil zpěvák na Facebooku.

 

A budeme mít zpěvák kapele, jež pravidelně vystupuje i za hranicemi naší republiky, vůbec co nabídnout? „Chceme vyzkoušet, jak nám to na podiu společně ladí, abychom následně představili zcela nový projekt, který propojí dva odlišné hudební světy - pop-jazz v mém podání a tradiční cikánskou cimbálovou muziku... Máme se na co těšit!“ vzkazuje fanouškům mladý zpěvák.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.