Co je to za ošklivou zpěvačku? Šmajda ze SuperStar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co je to za ošklivou zpěvačku? Šmajda ze SuperStar!

Zpěvák si na své vlasy potrpí, ale zřejmě by to chtělo nůžky.
Zpěvák si na své vlasy potrpí, ale zřejmě by to chtělo nůžky. (Foto archiv Miro Šmajdy, ara)

Poražený finalista první řady SuperStar Miroslav Šmajda (24) na sebe znovu upozorňuje. Víc než zpěvem ale zůstává v paměti diváků svými vlasovými kreacemi.

Na vítěze pěvecké soutěže se častokrát brzy zapomene. A na zpěváky, kteří ve finále nevystoupili až na nejvyšší příčku, ještě rychleji. To však není případ Mira Šmajdy, který už v průběhu SuperStar udivoval svými účesy. To, že vlasy jsou pro slovenského zpěváka důležité, potvrzuje i on sám.

„Mám na vlasy úchylku. Líbí se mi střídat účesy a všímám si taky, co nosí na hlavách opačné pohlaví,“ přiznává Šmajda. Když nezabrala změna jména na Maxe Johnsona Maie, kterou zkoušel kvůli cenám Eurovize, přišel opět čas na pořádnou komedii na hlavě. Posluchačům ji představí na chystaném československém turné, které začíná dnes v pražském klubu Futurum, kde pokřtí i své nové CD.



Přečtěte si
burgermiky
15. 4. 2013 • 20:42

Ti co vyjdou ze Superstar si obvykle neumí sami složit ani notu a pokud ano, většinou se to nedá poslouchát, ale to není případ tohoto chlapce.

burgermiky
15. 4. 2013 • 20:40

No nezbývá než věřit, že si ho lidi jednou budou víc pamatovat kvůli muzice, kterou dělá, protože takový skladatelský a pěvecký talent se rodí u nás jednou za sto let Jeho poslední album je prostě a zvukově na úrovni zahraničních desek, a to si ho produkoval sám !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.