Skandální výstava: Návštěvníky pobouřily souložící kostry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skandální výstava: Návštěvníky pobouřily souložící kostry!

Souložící kostry budí velkou pozornost návštěvníků.
Souložící kostry budí velkou pozornost návštěvníků. (profimedia)

Rusové se nezdají! V Petrohradu otevřeli největší muzeum erotiky na světě a k vidění jsou tam velmi zajímavé exponáty. Od souložících koster až po speciální přístroje pro zvýšení rozkoše. Některé návštěvníky expozice znechutila, prý uráží ruské tradice.

Ruský podnikatel Maxim Lapin pracoval na vybudování vůbec prvního erotického muzea ve své zemi dlouhých šest let. Otevřel ho – symbolicky
– letos na svatého Valentýna. Exponáty, především ty historické, sháněl po celém světě,hodně jich dostal od soukromých dárců. „Naším cílem je, aby toto muzeum bylo jednou druhým nejnavštěvovanějším v Petrohradu. Po slavné Ermitráži,“ slibuje si Lapin.

MuzEros má ukázat měnící se postoj tradičně silně konzervativních Rusů k sexu.
Návštěvníci si mohou prohlédnout nafukovací panny, různé druhy a vývoj kondomů či pásů cudnosti. Nechybějí ani speciální přístroje pro zvýšení rozkoše, kde má velký úspěch zejména »lízací stroj«.

Ve speciálním sále je k dispozici film o vývoji pornofilmů. Pro mnoho Rusů je nestravitelné už jen to, že MuzEros leží na jedné z hlavních petrohradských tříd a nachází se v budově s antickými štukami. Z historického stropu pak visí obrovská nafukovací figurína. Někteří lidé a hlavně politici jsou přesvědčeni, že jde o urážku ruských kulturních tradic.

1459572:gallery:true:true

Autor:  so

Přečtěte si
xell
5. 3. 2013 • 06:10

Rusáci byli a jsou prasata dodnes !!!!

opportunity
4. 3. 2013 • 19:18

Na to jste přišli jak?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.