Zběsilé proměny Jiřího Korna? Jak to vidí Helena Vondráčková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zběsilé proměny Jiřího Korna? Jak to vidí Helena Vondráčková?

Helena Vondráčková a Jiří Korn společným albem oslavili třicet let své spolupráce.
Helena Vondráčková a Jiří Korn společným albem oslavili třicet let své spolupráce. (Aha! – Dalibor Puchta)

Na to vemte jed, nikdo jiný v českém showbyznysu není takový »módeman« jako zpěvák Jiří Korn (63). Co se týče oblečení, nebojí se experimentovat absolutně v ničem. Ty jeho kombinace… Jednou se producíruje v kozačkách, jindy na hlavu nasadí dámské kalhotky, podruhé přes obličej hodí »dílo«, které silně připomíná plynovou masku. Co jeho módním doplňkům říkají jeho kolegové z branže? Požádali jsme o rozbor tu nejpovolanější, zpěvačku Helenu Vondráčkovou (65), velkou kamarádku. Právě oni dva spolu léta spolupracovali a nazpívali spousty úspěšných duetů!

Podívejte se na všechny módní kreace Jirky Korna v galerii!

ILUZIONISTA

Jak známo, Jirka si libuje ve velmi originálních módních kreacích. Při svých vystoupeních rád překvapí, až šokuje. Vyžívá se v extravaganci. Ale jen jestli mu tady u těch botiček netáhne na palečky…

DANDY

Elegance sama. To mám na něm nejraději. Sladěný, dokonalý, nikdy neustřelí. A jak všichni víme, umí to nosit, má totiž stále postavičku jako chlapec při odvodu.

VETŘELEC

Takhle mě přišel potěšit na křest mého CD. Jeho kreace Medúza mně fakt rozesmála a pobavila. Jiříček je každým coulem osobitý až svérázný.

POŽITKÁŘ

Jirko, do jakého salónu, že to jdeš..?

1459572:gallery:true:true


KRÁL KOLOBĚŽKA

Jirka má pohyb a pobyt na čerstvém vzduchu moc rád! Na tenhle model si pamatuji, profrčel tehdy kolem mě na Národní třídě jako blesk! Až za ním sukýnka vlála

ČERVENÁ KARKULKA

Dobrý nápad a zároveň pro mě návod, jak neztrácet klíče a být stále na příjmu.

DIKTÁTOR VKUSU

Celá Paříž i Milán jezdí k jakémusi panu Kornovi pro inspiraci. Do Prahy! A to se málo ví… Máte pocit, že může být ještě dokonalejší? On je módní guru.

VODNÍK

Zelené šatky, botky rudé, zítra moje svatba bude! A navíc, jak říkám, kabelek není nikdy dost. Jirko, můžu si k tobě schovat rtěnku a pudřenku?

PRINCIPÁL

Černobílá kombinace, doplněná zajímavými detaily, (dálkové ovládání u pasu a rudý kříž na krku) působí super.

JIRKA PÉRÁK

Super vynález, ušetří jistě čas, zrychlí a prodlouží krok, ale o pohodlné chůzi se asi moc mluvit nedá. Nevím o ničem, co by Jirka nezkusil. A vždy s úspěchem!



Přečtěte si
avion
19. 3. 2013 • 10:47

PROČ NENÍ NIKDE, KDE JE ČLÁNEK O VONDRÁČKOVÉ DISKUSE? TO SE FAKT TAK BOJÍTE,ŽE VÁS BUDOU TI DVA ŽALOVAT?????

eisenbieger
17. 3. 2013 • 13:17

je to takovy bridil , bez penez ale porad ukazuje ze ma , ma prd hodne si pujcuje a pry drzi ptaky kdyz chce nekdo pokourit ...na oSA se rika ze panu Sevcikovi drzel

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.