Tajemná modřina Romana Skamene: Může za ni alkohol? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemná modřina Romana Skamene: Může za ni alkohol?

Modřina jako výsledek bouřlivého večírku?
Modřina jako výsledek bouřlivého večírku? (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Roman Skamene (58) je znám svými alkoholovými excesy. Když dorazil na křest Diáře Jakuba Ludvíka (42) s modřinou na čele, každého zajímalo, kde sebou herec sekl. Hvězda filmu Bony a klid se náklonností k lihovinám nikdy netajila.

Dnes už je ale podle svých slov umírněnější. „Teď jsem hlavně děda, to je pro mě záležitost číslo jedna,“ svěřil se deníku Aha! Skamene. Modřina na čele, kterou překvapil všechny návštěvníky křtu ale podle herce nemá s jeho zálibou v alkoholu nic společného.

„Spravoval jsem něco na chatě a z nepozornosti jsem se praštil do futra,“ vysvětluje herec. Mimořádně tak není za hercovým zraněním nějaká neuvěřitelná příhoda. Jinak se totiž o něm vyprávějí celé legendy. Jednou třeba dokázal ztratit 50 tisíc korun, které měl od společníka ze stavební firmy na výplaty. Herec se totiž musel stavit na pivo, a nezůstalo jen u jednoho. Když skončil úplně opilý na ulici, o peníze přišel.

Jindy si personál v hotelu v Turecku o opilém herci myslel, že má mrtvici a přivolal záchranku. Když dokázal usnout na stole před zájezdovým představením, museli zase použít dodávku, aby ho převezli. „Několikrát mě vyfotili ožralého, s tím nic neudělám. Já se nezměním,“ přiznal Skamene.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.