Ashton Kutcher kvůli roli Stevea Jobse skončil ve špitálu: Odrovnal si slinivku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ashton Kutcher kvůli roli Stevea Jobse skončil ve špitálu: Odrovnal si slinivku!

Kutcher na fotce z letošního roku.
Kutcher na fotce z letošního roku. (Profimedia.cz)

Hrát počítačového génia není jen tak. Jen podoba totiž nestačí! Americký herec Ashton Kutcher (34) se do hlavní role v životopisném filmu o zakladateli společnosti Apple Steveu Jobsovi (†56) musel vžít mnohem důkladněji. Dokonce kvůli ní hazardoval se zdravím. Jobsova ovocná dieta nakonec dostala mladého herce do nemocnice!

Ještě před začátkem natáčení Kutcher zahájil speciální dietu založenou jen na ovoci. Právě takovou totiž držel jeho vzor Jobs, který v roce 2011 podlehl rakovině slinivky břišní. A shodou okolností právě kvůli problémům se slinivkou musel Kutcher do špitálu! S počítačovým magnátem má tedy očividně společného ještě víc, než si sám dosud uvědomoval...

„Asi dva dny před začátkem natáčení mě museli odvézt do nemocnice. Chytaly mě nesnesitelné křeče do břicha, svíjel jsem se bolestí. Lékaři zjistili, že moje slinivka vůbec nefunguje, jak by měla. Bylo to hrozné, v tu chvíli mě napadaly ty nejčernější myšlenky,“ popisuje nejhorší dny svého života Kutcher. Naštěstí ale všechno dobře dopadlo a natáčení se zpozdilo jen o pár dní. Světová premiéra životopisného snímku je plánována na duben.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.