Sokol z Partičky na horách: Ondro, kde máš helmu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sokol z Partičky na horách: Ondro, kde máš helmu?

Sokol sjede leccos, ale nikdy se žádný styl doopravdy neučil.
Sokol sjede leccos, ale nikdy se žádný styl doopravdy neučil. (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

O víkendu využila řada celebrit příležitosti trochu se předvést na lyžích a ukázat tak nejen svůj lyžařský outfit. Deník Aha! načapal oblíbeného herce Ondřeje Sokola (41) s dětmi Ester (12) a Adamem (8) a milenkou Lucií (17) a dokonce i bývalou modelku Andreu Vránovou – Kloboučkovou (31). Komu to na svahu víc slušelo a kdo umí lépe lyžovat?

Sokol sice vybavil sebe i své děti v místním obchodě s lyžemi a oblečením, aby na sjezdovce nedělali ostudu, ale o lyžařském umění se v jeho případě mluvit moc nedalo. „Nehodnotím se. Jsem ze Šumperku, tam jsme na lyžích jezdili hodně. Rychle a zběsile. Nikdy jsem se neučil žádný styl, ale sjedu všechno,“ tvrdil Ondřej. Ten na lyžích stál poněkud toporně. Věřil si ale natolik, že helmu nechal v kufru, přestože je to proti lyžařským zásadám.


Jeho mladičká přítelkyně v bundě českých zimních olympioniků působila sice mnohem jistěji, ale o svou krásnou hlavičku si starosti také nedělala. Kdyby ale tahle partička nečekala se zimními radovánkami na tmu, mohla se nechat poučit od cvičitelky pilates. Andrea Vránová – Kloboučková by se totiž z fleku mohla přihlásit do reprezentace!


„Lyžuji od dětství. Poslední čtyři roky mám skvělou instruktorku a ta mě letos strašně pochválila, jak jsem se zlepšila,“ chlubila se kráska. Mezi ostatními lyžaři působila skvostně, přestože se o svůj obleček příliš nezajímá. „Módu na lyže moc neřeším, nenosím to přece celoročně,“ mávla rukou nad trendy bývalá modelka. „Helmu ale nosím vždycky. Nikdy nevíš, co si ti může stát,“ podotkla starostlivě.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.