Trapas Gábiny Partyšové: Do lodiček si cpe bublinkovou fólii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trapas Gábiny Partyšové: Do lodiček si cpe bublinkovou fólii!

Malé nohy nebo moc velké boty? Gábina to vyřešila po svém.
Malé nohy nebo moc velké boty? Gábina to vyřešila po svém. (Aha! - Daniel Černovský)

Výšlap Gabriely Partyšové (34) na přehlídkové molo se stal jedním velkým přešlapem! Místo toho, aby zazářila v roli modelky, upoutala pozornost vycpanými lodičkami. Ty ale byly o dvě čísla větší, a protože jiné botky nebyly v dohlednu, musela moderátorka zaimprovizovat a sáhla po tom prvním, co bylo po ruce – bublinkové fólii.

„Holky, nemáte něco, co bych si tam strčila?“ tak dlouho Partyšová otravovala hostesky, až nakonec vyškemrala folii. „Snad si toho nikdo nevšimne,“ doufala moderátorka, která by bez vycpávky byla bezradná. Jenže se spletla! Průhledné bublinky jí na molu čouhaly z bot jako sláma. Není však jediná, která má se svou malou nohou potíže...



Další hvězdné přešlapy
 
Simona Krainová

Nezbedné ňadro
Předloni na galavečeru v pražském Obecním domě Simona Krainová (39) zvolila tak odvážné šaty, že jí z nich nechtěně vykouklo prso. „Když jsem to zjistila, bylo mi na nic. Probrečela jsem kvůli tomu celou noc,“ řekla modelka.



Kateřina Kristelová

Plave v botách
Kateřina Kristelová (33) má při výšce 170 cm malou nohu a proto vidět ji plavat v o dvě čísla větších botách není překvapením. Většinou se jí to stává na akcích, kde pro ni pořadatelé nemají vhodné lodičky.


Michaela Ochotská

Čouhající palce
Štěstí, že Michaela Ochotská (28) sedí za stolečkem, když hlásí zprávy na Nově. Jinak by určitě upoutala pozornost diváků svými prsty na nohou. Většinou je mívá vysunuté úplně ven z bot. „Mám malou nohu, nosím pětatřicítky a někdy šestatřicítky. Jsou mi volné a noha se posouvá,“ vysvětlila Míša.



Přečtěte si
vlaku
20. 1. 2013 • 01:10

mezi nohy k.oko.Ty. Ale ne už od Kokty.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.