Dívka prodávala šaty a omylem se vyfotila nahá: Ponížení? Za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dívka prodávala šaty a omylem se vyfotila nahá: Ponížení? Za miliony!

Dívka se celému světu ukázala dole bez.
Dívka se celému světu ukázala dole bez. (Koláž Ahaonline.cz)

Špatná reklama, taky reklama. O tom se přesvědčila Angličanka Aimi Jonesová (21), která chtěla prodat své krasobruslařské šaty na prodejním portálu eBay. Když je fotila polonahá, uniklo jí, že na fotce je i odraz jejího nahého klína v zrcadle!

Jejího omylu si okamžitě všimli tisíce uživatelů internetu a snímek se stal hitem. „Je to tak ponižující. Byla to hloupost a teď mě celý svět viděl nahou. Na eBay jsem to dala minulou sobotu, hned jsem si to uvědomila a prodej ukončila. Jenže jsem nevěděla, že lidé tu fotku mohli stále vidět“, naříkala Aimi.

Ne její žádost portál nabídku nakonec stáhl. Když ale Aimi zjistila, že je z ní internetová senzace, uvědomila si, že je to šance šaty prodat daleko lépe. Zveřejnila nový inzerát se stejnou fotkou, tentokrát si ale vzala bundu. A i když jsou na obrázku vidět jen její nohy, zájemci se hrnuli. Šaty se nakonec prodaly za neuvěřitelných 4,7 milionu korun!

Přečtěte si
ivoadler
18. 1. 2013 • 16:17

k čemu je nahota nakonec dobrá. Holky, slíkněte se.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.