Rozhozená Gavriely pohořela v souboji s Italem Ridim! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozhozená Gavriely pohořela v souboji s Italem Ridim!

Show na Evropě 2
Show na Evropě 2 (pro Aha! - Evropa 2)

V pravidelné soutěži "Šedesátka" na Evropě 2 se tentokrát verbálně utkali Emanuel Ridi a moderátorka Martina Gavriely. Ale ještě než k samotnému soutěžení došlo, strhla se mela kolem ujasnění toho, jaká je vlastně Martinina profese. Je moderátorka, modelka či "hérečka"?

Hned na začátku vysílání oblíbené soutěže Šedesátka, kde spolu verbálně soupeří české celebrity, vznikla úsměvná situace, kdy Leoš Mareš s Patrikem Hezuckým a Lucií Šilhánovou představili své hosty. Emanuel Ridi je prostě oblíbený moderátor a kuchař, který svou roztomilou češtinou uchvátil nejedno srdce divačky pořadu o vaření. Ovšem Martinu Gavriely představil každý z týmu Evropy 2 po svém – Leoš jako moderátorku a herečku, Lucie jako modelku, případně „hérečku“.

Martina Gavriely se ovšem ohradila: „Herečka nejsem a nejsem ani moderátorka.“ To ale pohotový Leoš vyvrátil tvrzením, že přece nějakou filmografii za sebou už přece má. „Já viděl normální filmy, myslím třeba jako v kině, který byly mnohem horší, takže se není za co stydět,“ poznamenal Leoš a nenápadně tak narážel na fakt, že si Martina před lety vyzkoušela hraní ve filmech pro dospělé.

Přestože se pak od lechtivého téma vrátili ke hře, Martina, evidentně trochu psychicky rozložená, se už na povídání nedokázala soustředit. „Do pr*ele, vagón,“ ulevila si přímo v éteru, když měla na určené slovo vagón začít mluvit jako první. Už po několika sekundách ji vystřídal Emanuel, protože Martině došly nápady a svůj monolog zakončila slovy: „..jsem v pr*eli.“ Ovšem ani on dlouho slovo vagón opisovat nevydržel. Ač se může zdát jednoduché mluvit minutu na jedno téma, občas se právě banální slovo ukáže jako nečekaně obtížné. A tak první utkání mezi Martinou a Emanuelem zůstalo bez bodu.

Přestože proti cizinci Ridimu měla Gavriely minimálně výhodu vlastního jazyka, i v dalších dnech se ukázalo, že to nestačilo. Jak si vedli v dalších dílech Šedesátky si můžete poslechnout na webu rádia Evropa 2 ZDE.

Autor:  red

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.