Prasklo po Slavících: Tajná dohoda Gotta a Kluse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prasklo po Slavících: Tajná dohoda Gotta a Kluse!

Tomáš Klus a Karel Gott
Tomáš Klus a Karel Gott (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Král českého popu Karel Gott (73) o víkendu po čtrnáctiletém panování uvolnil trůn o 47 let mladšímu písničkáři Tomáši Klusovi (26). Žezlo předal s obrovskou grácií, za což sklidil ovace ve stoje. Při Klusově vítězství povstal a poklonil se mu. Málokdo v tu chvíli tušil, jak moc jsou tito dva muži propojeni! Tomáš Klus deníku Aha! přiznal, že ho Karel Gott vyučuje a že spolu dokonce chtějí natočit duet!


Jedno oko nezůstalo suché. Dojetím plakali fanoušci Kluse i Gotta. Pánové si vlastně »jen« prohodili loňské pozice, kdy byl Karel první a Tomáš druhý. „Moc vám držím palce, podle mě letos zvítězíte vy,“ řekl Gott Klusovi, když kolem něj během reklamní pauzy před vyhlášení výsledků v kategorii Zpěvák roku procházel. Přitom ho pevně chytil okolo ramen a následně i ukázal, že mu drží palce.

To, co si Mistr několik dní myslel a dokonce se podle informací Aha! také vsadil o láhev whiskey s nejbližšími spolupracovníky, vyšlo! Tomáš Klus ho porazil! „Tomášovi to moc přeju, a to jsem mu řekl i osobně! Cítil jsem, že mi konkurence dýchala na záda,“ svěřil se Gott deníku Aha!.


Chvíli to vypadalo, že Karel pojede s manželkou Ivanou Gottovou (36) z pražské Státní opery domů, nakonec ale dorazil na následnou párty v hotelu Ambassador, kde ho obletovaly samé krásné ženy. Měl klid si jejich přízeň dosytosti užít. Konečně nemusel dávat žádné vítězné rozhovory, nemusel rozkrajovat dort vítězů…


Kdy rozjedou spolupráci?

Deníku Aha! se po skončení Českého slavíka podařilo zjistit, že Gott a Klus už jednají o vzájemné spolupráci. Chtěli by spolu natočit duet! „Ano, to je pravda, hovořili jsme spolu o tom! Já výzvu přijal, ale zatím jsem to nedotáhnul do konce. Nejsem ochoten dát z vlastních rukou polotovar. Věřím tomu, že po posledně nabitých zkušenostech je inspirace velmi mnoho,“ prozradil nám Klus.

1459572:gallery:true:true

A následně přiznal, že je Karel Gott jeho učitelem! „Myslím si, že by nebylo taktní prozrazovat, o čem spolu hovoříme. Vedeme spolu rozhovory, za které jsem vděčný. Pan Gott hovoří o věcech, které mě dojímají a zároveň vyučují. Pro mě je neskutečná čest, že to po něm mohu dědit. V mých očích je to naprosto fenomenální člověk,“ rozpovídal se Klus, kterému vítězství velmi přeje i »zlatá« Slavice Lucie Bílá (46). „Doufám, že moje konkurence viděla, jak se to dělá! A že jestli má nějaká v plánu mě sestřelit, takže to udělá stejně noblesně, jako to udělal Tomáš Klus,“ řekla nám Lucie.



Autor:  Luboš PROCHÁZKA

Přečtěte si
hillaarkaa
27. 11. 2012 • 09:22

Důležité,že na té pěvecké show pozdravila herečku-kamarádku Jířu podskalačku,to byl "úlet"

uctolen
26. 11. 2012 • 11:52

Je pravda, že Božský Kája zraje jako víno. Souhlasím, že s porážkou se tentokrát vyrovnal s neskutečnou noblesou. Moc mu fandím.On se ale taky učí celý život. Vzpomeňme, když ho porazil kdysi Miro Žbirka, tak Kája prohlásil, že to nevadí, neboť má doma Slavíků už celou "žbirku". Lucka Bílá je mi taky moc sympatická. Mně ale vadí, že ta B.LBKA Iveta B. se umístila líp než Radúza. To je Paní Zpěvačka- Kryl sukních. I.B. si k ní nemůže ani čuchnout!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.