Vendula versus silikonové krásky: Prohrála o prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula versus silikonové krásky: Prohrála o prsa!

Zleva: Julie Zugarová, Vendula Svobodová a Dominika Mesarošová
Zleva: Julie Zugarová, Vendula Svobodová a Dominika Mesarošová (Aha! - Dan Černovský)

Prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová (40) v poslední době překypuje sebevědomím. Své tělo ukazuje, sotva se objeví příležitost a pravdou je, že za její figuru by vraždila kdejaká dvacítka. Tentokrát si ale přece jen vzala velké sousto, když se rozhodla poměřit se silikonovými kráskami Zugarovou a Mesarošovou.

Všechny tři ženy se sešly, aby vyzkoušely nové kousky známé značky Le Chaton. Vendula se bez problémů svlékla do prádla a postavila před fotografy. A nutno říct, že ve čtyřiceti má opravdu perfektní postavu. Jenže zkoušet prádlo přišly i dvě silikonové krásky, které toho přece jen měly trochu více k nabízení. I když…

Anketa

Která z "modelek" se vám líbila nejvíc?
Celkem 914 hlasujících


Modelka Julie Zugarová (22) ukázala prsa, která se snad nemohla fotografům na snímky ani vejít. A byť přítomní pánové přestávali chvílemi dýchat, otázkou je, jestli je tak gigantické poprsí vůbec ještě přitažlivé. Finalistka České Miss 2009 si nechala své vnady zvětšit už dvakrát a teď má obří šestky. Ty se ale nevejdou do žádné push-upky a ňadra tak nekontrolovaně přetékají všude kolem. V kombinaci s tygrovanou podprsenkou takový úkaz připomínal spíš scénu z laciného pornofilmu.



I Dominika Mesarošová (27), která si rovněž nechala poprsí zvětšit, působila vedle Zugarové jako chudá příbuzná. Však se také tentokrát z přítomných dam odhalila vůbec nejméně. Na druhou stranu: Dominika už se svlékla tolikrát, že už její tělo zná každý, kdo občas sleduje společenské deníky a časopisy. I tak ale měla Mesarošová podle přítomných mužů větší šmrnc než Svobodová. Každopádně souboj to byl hezký.



Přečtěte si
paralenka
26. 11. 2012 • 15:42

věk jednotlivých dam a hlavně přirozenost s vrstvami silikonu, pak Svobodová je jednička! Mesarošová bude ve čtyřiceti vypadat nejspíš daleko hůř. Ta třetí modelka, tak ta to nemá v hlavě moc srovnané, místo ženskosti a přirozenosti jakési přílepky na hrudníku. Tohle že by měli chlapi rádi? Bych se divila, že by to hmatem nepoznali, někteří tvrdí, že jim jsou silikony nepříjemné .

margarethka
25. 11. 2012 • 12:25

přestaň strašit lidi!

mandat
22. 11. 2012 • 23:36

Jake silne osobnosti ???????????????????? Vzdyt nic v zivote nedokazala. Znicila Karla Svobodu, uhnala si dite, aby mohla dedit a parazituje na nadaci, kterou take ukradala.Nikdo s ni dlouho nevydrzi,je to zla, sobecka osoba. FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!

p.r.d.e.l..hillarka
22. 11. 2012 • 09:24

hillaarkaa
22. 11. 2012 • 08:36

Mohla by si udělat předskokanku v Prostřenu,tam se to exoty hemží

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.