Štaidl (67) se synem: Ládují se čínou! Arture, takhle hubneš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Štaidl (67) se synem: Ládují se čínou! Arture, takhle hubneš?

Štaidl tráví se svou rodinou rád čas u dobrého jídla.
Štaidl tráví se svou rodinou rád čas u dobrého jídla. (Aha! – Pavel Machan, ara)

Syn znovuzrozené zpěvačky Ivety Bartošové (46) a skladatele Ladislava Štaidla (67) Artur (15) v létě zázračně zhubl, protože ho tatínek poslal na šestitýdenní odtučňovací tábor, kde se mu podařilo shodit neuvěřitelných deset kilogramů!

Štaidl by pro svého syna dýchal a to, že Arturovi je u táty dobře, je více než zřejmé. Přestože smažené čínské jídlo dietě příliš nesvědčí, co naplat. Rodinný oběd, na kterém Ladislav Štaidl hoduje po boku své životní partnerky Michaely a milovaného syna, by měl vždy probíhat v příjemné atmosféře. A mladý bubeník jako budoucí profesionální kuchař musí ochutnat všechny dostupné delikatesy.

Pravda je, že suši by Arturovi prospělo více než smažené rolky… Dieta nedieta, skladatel je rád, že má syna ve své péči a ten září jako sluníčko. „Všechno jsme to sežrali,“ prozradil nám vesele společník Štaidlovy famílie.



Přečtěte si
ropuchaninka
18. 11. 2012 • 23:40

Pane boze to je hruza pro tatu--no on starej uz taky neni acko---ale mladej to je jak krizenec metly s plynovym sporakem

hejhej
11. 11. 2012 • 17:47

pelagie: Jakou máš Ty hlavu nevím,ale uvnitř určitě prázdno

alex321
11. 11. 2012 • 15:11

Akorát ještě detail - myslím, že to té trosce v deliriu jen namluvili, o tom koncertu v Lucerně, ta stále nic není, rok končí kocertem H. Vondráčkové, tudíž si myslíme, že to Fetce jen nalhali, jako Kubajz vokály... ona jak je dementní vypitka, neví, že to je vábnička, že nic nebude, takže nikde nezakejhá - myslím si to. A to, co všude nacpali na net, jakože nový hit - to je fakt hrůza, vydechuje teplý vzduch, nezpívá, ani jí není rozumět, blábole ožralé, vyretušované. Jak píšeš - je to její labutí píseň, Kule ji odpraví a ona umře.

alex321
11. 11. 2012 • 15:05

Teda to je velice přesně, výstižně a pravdivě napsáno, opravdu všecko sedí!! Podepisuju každé slovo, ta TV Kule opravdu pro své zviditelnění použila trosku, kterou tímto dorazí, načež slavná TV (jejíž "program" se nedá fakt sledovat§ zkrachuje taky.. Je to jako s Kubikema deb.ilním pseudofilmem Hranaři - taky trodsku použili, jakože vokály atd. atd. - vokály nikde, Fetka v lihu a fetu. Tentokrát to bude konečná a brzy zpráva, že je IB mrtvá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.