Miss World Kuchařová: Chce být jako Angelika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miss World Kuchařová: Chce být jako Angelika!

Taťána bude mít kostým jako Angelika.
Taťána bude mít kostým jako Angelika. (Paola Beretti, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Půvabná Taťáka Kuchařová (24) znovu připravuje maškarní bál Masquerade, který otevře letošní plesovou sezónu. Ona i celý realizační tým celou událost halí do závoje tajemství. Aha! se však podařilo zjistit některé dosud utajované detaily.

Celý ples, který se odehraje v Obecním dome v Praze, bude tentokrát inspirovaný dobou Ludvíka XIV. Účastnici sice nemusí mít dobové kostýmy, ale obličej si povinně musí zakrýt alespoň maskou. Sama Táňa se ale s obyčejnou škraboškou nechce spokojit, chystá velké překvapení!


„Šaty mi speciálně pro tuto příležitost i s doplňky připravuje moje dvorní návrhářka Ivana Mentlová a do samotného plesu zůstanou tajemstvím. Prozradím jen, že jsme se nechaly inspirovat filmovou rolí Angeliky z filmu Angelika, markýza andělů,“ prozradila Kuchařová, která je momentálně pracovně v USA. Tam teď zažívá první herecké krůčky. Před několika týdny účinkovala v mini sérii pro Discovery Channel a příští týden se chystá účinkovat v malé roli dalšího snímku, natáčeném v LA. A tyto herecké zkušenosti by měla zužitkovat i na připravovaném plese.

Už tradičně bude součástí plesu tombola, jejíž výtěžek půjde na Nadaci Taťány Kuchařové - Krása pomoci. Ta vybrané peníze rozdělí na sociální projekty pro seniory. Jedním z podpořených projektů bude terénní pečovatelská služba Charity Šternberk, jenž seniorům pomáhá zajistit péči o sebe sama tak, aby mohli její uživatelé zůstat ve svém přirozeném prostředí mezi svými blízkými.
Pokud chcete Táňu vidět v úžasném kostýmu a dočkat se chvíle, kdy zazní: „Odložit masky!“, stačí si koupit vstupenku, které jsou stále v prodeji.





Přečtěte si
emyd
3. 10. 2013 • 23:26

Boze,ta ma dost,obdivuje Monroe protoze je chytra a ted dalsi perla,chce byt jako Angelika,co ma v hlave boze

mandat
7. 11. 2012 • 07:48

Co je na ni puvabneho? V 18 letech vypadala na 30 a ted je jak tuctova a nevyrazna baba se spatne odbarvenyma vlasama.

hillaarkaa
6. 11. 2012 • 12:47

To jí bude slušet stále

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.