Těhotenství Ornelly nezabránila ani antikoncepce! To dítě je zázrak, tvrdí její matka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotenství Ornelly nezabránila ani antikoncepce! To dítě je zázrak, tvrdí její matka!

Matka a dcera Štikovy
Matka a dcera Štikovy (Marek Pátek / Paparazzi)

Ornella Štiková (19) se už nemůže dočkat narození svého miminka, které je už teď mediální Hvězdou. Jak se na něj těší babička Monika Štiková (40)?

Předčasné mateřství Ornelly není pro rodinu Štikových skandálem, protože se díky němu stala středem pozornosti. O potratu nemohla být ani řeč, protože Monika v minulosti opakovaně o dítě přišla a těhotenství bere jako zázrak. A to tím spíš, když bylo dítě počato navzdory antikoncepci.

„Jsme ta dvě procenta pravděpodobnosti, neuvěřitelné,“ divila se Štiková v magazínu Ona Dnes. Pro Ornellu si vždy představovala movitého ženicha, který by ji zajistil. Obě dcery na to připravovala už od dětství, kdy si prošly prominentní školou.



„Protože jsme jezdili za manželem do zahraničí, kde jsme s přestávkami strávili přes pět let, navštěvovaly holky, ať už v cizině nebo tady, mezinárodní školu. V zahraničí to platila firma, v níž manžel pracoval, tady stála škola 100 tisíc korun měsíčně za obě děti, což jsme platili jen zčásti. Díky nejrůznějším dětským party jsme se scházeli s dost bohatými rodinami. Do školy chodily děti pana Kellnera, Krejčíře či paní Čejkové,“ pochlubila se nastávající babička.

Monika Štiková ví, že peníze hýbou světem, a chce, aby v blahobytu žily i její dcery. „Samozřejmě když jsou peníze, je to příjemné a je pokrytectví, když někdo říká, že o ně nestojí. Peníze jsou svoboda. Za peníze si nekoupíme opravdovou lásku, ale můžeme si hodně předplatit zdraví, když máme na lepší léky, nebo na lázně, když si můžeme koupit lepší jídlo,“ tvrdí Ornellina matka.





Přečtěte si
zadnice
6. 11. 2012 • 12:09

Ko.ko.t!

zadnice
6. 11. 2012 • 12:09

Ten ***, nebo Kokta musí mít špric!!!

pepit
6. 11. 2012 • 10:16

MONIKA byla opakovaně těhotná - je třeba číst pozorně, pokud tedy máte dost pytlíků na blití.

verajc
6. 11. 2012 • 08:32

Je to možné,že ty ženský je 40 let? Vypadá na zachovalou padesátnici,které pře sádlo nejsou vidět vrásky.Jsou blbý až na půdu jak se říká.Chlubit se tím, že budu mít dítě se ženáčem to je spíše ostuda.Za mých mladých let by mě máma vyhodila z bytu.Vím je jiná doba, musí se nějak zviditelnit a díky tučným alimentům se uživit.Nebýt blbýho kokty tak o ní do dnešního dne nikdo ani nevěděl,že taková slepice existuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.