Tanečník Jan Kos odpudil v Talentu porotu »striptýzem«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tanečník Jan Kos odpudil v Talentu porotu »striptýzem«!

Jan Kos získal jasný postup, aniž by vystoupil. Svým výkonem ale vše pokazil a zaznělo třikrát »ne«!
Jan Kos získal jasný postup, aniž by vystoupil. Svým výkonem ale vše pokazil a zaznělo třikrát »ne«! (pro Aha! – TV Prima)

Jako na horské dráze si v soutěži Česko Slovensko má talent připadal tanečník Jan Kos. Ten díky svému příjmení, které u poroty vyvolalo vlnu vtípků, získal třikrát »ano« a čili jasný postup. Bez toho, aby něco předvedl...

Soutěžící se ale vrátil a vyžádal si, aby mohl zatančit a neměl to zadarmo. „To jsem to možná podělal,“ odtušil při cestě na pódium a měl bohužel pravdu. Svým výkonem připomínajícím striptéra během pár vteřin dostal třikrát »ne« a sen se mu rozplynul. Nelituje toho?

„Chtěl jsem tam zatancovat, proto jsem tam šel. Bylo to moc fajn, ale mrzí mě, že můj tanec neodvysílali celý. To nejlepší vystřihli, dělal jsem i akrobatické kousky,“ popsal Aha! Kos, jehož číslo bylo pro porotkyni Lucii Bílou (46) velkým zklamáním. „Střelit si takovýho vlastňáka! Vy tancujete jako striptér!“ kroutila hlavou Bílá, kterou ale okouzlil jeho charakter a společně s publikem mu věnovala alespoň obří potlesk.



Přečtěte si
jity
30. 10. 2012 • 13:03

Třeba ne.

jity
30. 10. 2012 • 12:40

Tentokrát musím s porotou souhlasit, také jsem čekala, že se začne svlékat, že je to striptér a ono nic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.