Natáčení nové Angeliky: Její představitelka zfackovala českého kaskadéra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Natáčení nové Angeliky: Její představitelka zfackovala českého kaskadéra!

Nová Angelika českého kaskadéra tak trošku propleskla.
Nová Angelika českého kaskadéra tak trošku propleskla. (Koláž Ahaonline.cz)

Přísně střežené natáčení nového filmu Angelika na zámku v Telči začalo. Deník Aha! jako jediný získal tajné informace přímo »z placu«, a to díky Liboru Hořejšímu (41) z Brna, který úspěšně prošel konkurzem a už hraje v komparzu! Nová Angelika je prý od rány. Pár facek zchytal i známý český kaskadér.

Když se Libor o roli ucházel, Aha! bylo u toho. Teď když uspěl, odhalil pro čtenáře lecos ze zákulisí. Co prozradil?

O nové Angelice

Hraje ji Nora Arnezederová (23). „Je to ještě taková holčička. Pěkná, ale hodně mladá. Bude ale asi pohodová, protože v době, kdy se nenatáčí, si jen tak pro sebe prozpěvuje.“

O kostýmech

„Na výběr měli filmaři jen samé malé oblečení, nemohli na mě nic vybrat, jeden z komparzistů, podle vzhledu do filmu jako dělaný, se kvůli tomu dokonce musel poroučet. Protože jsem moc vysoký, zařadili mě i kvůli oblečení do skupiny nazvané »obyčejní lidé«.

Co už natáčel

„Začínalo se už ráno v šest. Scéna byla o tom, že jsme byli jako spodina v hospodě, Angelika rozrazila dveře a šla mezi nás. Měl jsem za úkol se před ní jako opilý potácet a na konci sebou vždy švihnout na židli. A Angelika po mně poté jen pohrdavě zavadila pohledem. Postupně mi sebrali i židli, takže jsem vždy končil na podlaze. Mám to nyní tak zažité, že se motám ještě teď.“ (smích)


Kaskadér Petr Drozda: Dostal facku od Angeliky!

Kaskadéru Petru Drozdovi dala hned na začátku natáčení Angelika pořádnou facku. „Nijak to už neprožívám, je to moje práce. Kaskadéra dělám čtyřicet let. Prostě přijdu, něco odskáču, poperu se, a jdu. Natáčel jsem ve filmech Gladiátor, Král Artuš, pral jsem se s Depardieuem. Rvačky mě baví,“ usmívá se Drozda.




Přečtěte si
gretka
7. 3. 2013 • 06:34

Tyhle predelavky, doufam, ze alespon v jinych snimcich si daji praci s Angelivinym zjevem Takhle prvni predstavitelku netrumfne...

ivoadler
28. 10. 2012 • 10:42

je facka součástí role, je to v pořádku. Ovšem bulvár z toho dělá rvačku mezi herci. To je u bulváru no´mální, Luďo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.