Donald Trump chce zničit prezidenta USA a práskl: Obamovi na pokraji rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Donald Trump chce zničit prezidenta USA a práskl: Obamovi na pokraji rozvodu!

Michelle a Barack Obamovi na svatební fotografii z roku 1992...
Michelle a Barack Obamovi na svatební fotografii z roku 1992... (ČTK/AP)

Už od pondělka hřímal miliardář Donald Trump (66): „Ve středu vypustím absolutní bombu! Televize budou měnit program!“ Celá senzace se totiž má týkat amerického prezidenta Baracka Obamy (51)! Magnát, který byl 15 let ženatý s českou lyžařkou a modelkou Ivanou Zelníčkovou (63), nakonec světu sdělil, že má k dispozici rozvodové doklady prezidenta a jeho manželky Michelle (48).

Trump ovšem pátral v minulosti, protože k události došlo už v roce 2000. Obama tehdy prohrál volby do Kongresu a jeho manželství šlo ke dnu jako Titanic. Byli spolu s Michelle osm let a jejich vztah procházel těžkou krizí. O té se už loni zmínil v jedné knize spisovatel Ed Klein, ale Bílý dům tehdy označil informaci pro jistotu rychle popřel. Obamovi každopádně krizi zažehnali a z rozvodu sešlo. Trump teď doufá, že všechny přesvědčí důkazy.


Američtí voliči berou pevnost manželství svých kandidátů až smrtelně vážně, a tak by miliardář mohl Obamu poškodit v boji o obhajobu prezidentského křesla, v němž začíná mít nad protikandidátem Mittem Romneym lehce navrch. Volba proběhne už 6. listopadu.

Na druhou stranu se Trump ošklivě spálil, když se loni snažil vyhnat Obamu z úřadu tvrzením, že se narodil v africké Keni a nikoli na Havaji a tudíž nemůže být prezidentem. Jenže Obama přinesl rodný list a bylo po aféře. „Konečně může v klidu dumat o jiných věcech. Jako kam spadlo UFO a jak jsme nikdy nepřistáli na Měsíci,“ rýpl si pak do Trumpa.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.