VIDEO: Prachař a Pyco v Talentu zbourali vystoupení zpěváka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO: Prachař a Pyco v Talentu zbourali vystoupení zpěváka!

Jaku Prachař a Pyco v Talentu
Jaku Prachař a Pyco v Talentu (TV Prima)

Moderátory Jakuba Prachaře a Pyca už přestal pobyt v zákulisí bavit a vyrazili na jeviště. Jak porota ohodnotí jejich taneční vystoupení?

Bílá, Dejdar a Slávik nepřesvědčivého zpěváka předčasně odepsali, ale Pyco a Jakub jeho vystoupení povznesli na vyšší úroveň. Nechali se totiž unést španělskými rytmy a na pódiu předvedli originální taneční číslo. Porota pak dokonce své rozhodnutí přehodnotila.



Další talentový večer ale bude podobných překvapení plný. K vidění bude depresivní zpěvačka Alexandra Pojarová i básník Tomáš Choura, který svými přiblblými verši zvedne ze židle Lucii Bílou. Najde trapnomág Richard Nedvěd svého nástupce?

O postup usiluje i Tomáš Vida, jehož talent spočívá ve vyřezávání dekorací ze zeleniny a ovoce. Pro Slávika bude největším zážitkem vystoupení skupiny Cimballica a na Lucii Bílou udělá největší dojem Antonín Závorka, který zvládne na jeden zátah 500 kliků. Více českých a slovenských talentů uvidíte v neděli večer na Primě!

Takhle tančí Jakub Prachař a Pyco!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
jikar
22. 10. 2012 • 17:27

Jsi trapná, opakuješ se, dochází ti slušné argumenty!

hillaarkaa
22. 10. 2012 • 16:15

Jikernačko prosťounká,kdyby ses místo těch tvých celoživotních,moudrých rad radši umyla,ulevilo by se také mnohým

jikar
22. 10. 2012 • 13:03

Pravidla diskusí na www.ahaonline.cz Provozovatel Internetových stránek umožňuje vedení diskuse Uživatelů v rámci Internetových stránek. Uživatelé berou na vědomí skutečnost, že jejich příspěvky mohou být publikovány na Internetových stránkách bez časového omezení. Uživatelé účastnící se diskuse jsou povinni zachovávat zásady slušného chování, zejména nepoužívat vulgární či obscénní výrazy a urážky, vyhýbat se projevům agrese a ponižování. Uživatelé jsou povinni v rámci diskuse dodržovat právní předpisy České republiky, příspěvky v diskusi zejména nesmějí obsahovat či propagovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost nebo diskriminaci. Příspěvky v diskusi dále nesmějí obsahovat skrytou či zjevnou reklamu. Přezdívky v diskusi nesmějí být zavádějící, vulgární či jinak porušující dobré mravy. Uživatelé nesmějí rušit diskusi zasíláním diskusních příspěvků mimo věcný kontext diskuse či opakovaných diskusních příspěvků s totožným textem. Provozovatel si vyhrazuje právo vymazat jakýkoli diskusní příspěvek, resp. všechny diskusní příspěvky, a to i bez udání důvodů. Provozovatel zejména bezodkladně vymaže takový diskusní příspěvek, který bude v rozporu se zásadami uvedenými v tomto článku. Provozovatel si vyhrazuje právo zakázat účast v diskusi Uživateli, který v minulosti opakovaně porušil zásady uvedené v tomto článku, v odůvodněných případech může provozovatel rozhodnout o zákazu přístupu do diskuse i z jiných důvodů.

hillaarkaa
22. 10. 2012 • 12:34

A hned se jedna pi.a chytla

jikar
22. 10. 2012 • 09:10

Uživatelé účastnící se diskuse jsou povinni zachovávat zásady slušného chování, zejména nepoužívat vulgární či obscénní výrazy a urážky, vyhýbat se projevům agrese a ponižování.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.