Janeček (68) promluvil o svatbě s Mátlovou (37): Tereza dá povel a já jdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Janeček (68) promluvil o svatbě s Mátlovou (37): Tereza dá povel a já jdu!

Už brzy si povede producent svou Terezu Mátlovou k oltáři. A malá Emily půjde za družičku.
Už brzy si povede producent svou Terezu Mátlovou k oltáři. A malá Emily půjde za družičku. (DANIEL ČERNOVSKÝ / Aha)

Boss českého showbyznysu František Janeček (68) konečně řekl celou pravdu o tom, proč začal chystat veselku se svou krásnou blonďatou přítelkyní Terezou Mátlovou (37). Věřte tomu, nebo ne, ale muž, který svého času dirigoval i život Karla Gotta, dnes poslouchá jako hodinky a skáče, jak jeho »žena« píská!

Dostal nůž na krk a očividně to zabralo. Tereza si dupla a František svolil – pojme ji za manželku! Je prostě vidět, kdo nosí v domácnosti prachatého producenta Janečka kalhoty! „Všichni o mně vědí, že jsem spíše submisivní typ,“ charakterizoval sám sebe s úsměvem na rtech Janeček.

A poprvé také prozradil, jak probíhají přípravy na svatbu. „Tereza má celou svatbu ve svých rukách. Jakmile mi dá povel, jdu,“ šokoval svým prohlášením producent. „Jestli mi řekne, že se bereme zítra, poběžím do kostela,“ řekl deníku Aha! Janeček, na premiéře krimikomedie Osidla smrti.


V kuloárech se proslýchá, že »starý ještěr« vyměkl hlavně proto, že mu partnerka, se kterou má čtyřletou dcerku Emilku, pohrozila odchodem...



Přečtěte si
maryjean
30. 4. 2013 • 19:43

Nevím , ale myslím,že by potřebovala při nejmenším dobrého očního lékaře.

xcarodejka
3. 3. 2013 • 12:52

zná je někdo? Proč si našel o tolik mladší nevím. Jestli jen proto,že nemá ještě vrásky, tak to je chaby důvod. Každého věc. A´t se poptá Karla, zda by to zopakoval. Papír je npotřeba kvůli dědění, nebo rozvodu. Bohatý starý pán to nepotřebuje ale ona dáma.

hillaarkaa
21. 10. 2012 • 09:02

Až dá povel a vono nic.....Nevztyčí se... Ani pumpičkou

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.